George Clooney nu vrea să fie politician pentru că a consumat prea multe droguri şi s-a culcat cu prea multe femei

George Clooney, un susţinător al democraţilor, spune că nu vrea să fie politician pentru că a consumat prea multe droguri şi a dus o viaţă prea agitată, informează contactmusic.com.

Urmărește
58 afișări
Imaginea articolului George Clooney nu vrea să fie politician pentru că a consumat prea multe droguri şi s-a culcat cu prea multe femei

George Clooney nu vrea să fie politician pentru că a consumat prea multe droguri şi s-a culcat cu prea multe femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am dus o viaţă suficient de corectă pentru a intra în politică. M-am culcat cu prea multe femei şi am luat prea multe droguri, acesta este adevărul", a declarat actorul în vârstă de 49 de ani pentru revista Newsweek.

În ciuda aparentelor indiscreţii, Clooney este de părere că o viaţă privată "colorată" nu ar trebui să fie un impediment pentru oamenii care vor să intre în politică. Chipeşul actor - care joacă rolul unui politician în cel mai nou film al său, "The Ides of March" - a mai spus: "Trebuie doar să începi prin a spune «Am făcut toate prostiile. Acum hai să discutăm lucruri serioase»".

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament şi, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare. În loc să-şi limiteze acţiunile devenind politician, George Clooney spune că preferă actele caritabile, care includ şi campaniile care au scopul de a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra referendumului istoric organizat recent în Sudan prin care provincia din sudul acestei ţări, cu o populaţie majoritar creştină, doreşte să devină un stat independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici