MasterChef, a doua ediţie: Cu ce a gătit o concurentă mâncare afrodisiacă şi care a fost ingredientul surpriză la desertul unei farmaciste
Izaura Claudia, farmacistă, a gătit un mousse au chocolat cu un sos de zmeură şi unul de ciocolată cu chili. Consideră că ” a face din pasiunea ta job-ul tău este un ideal în viaţă”.
După ce a gustat din preparatul ei, Florin Dumitrescu a declarat: „E foarte riscant ce ai făcut acolo”.
„Surprinzător pentru o farmacistă, nu ştiu de ce impresia mea era că farmacistele nu ştiu să gătească. Ai avut curaj să pui chili în sosul ăla de ciocolată. Din partea mea ai un da”, i-a spus şi Cătălin Scarlatescu.
VEZI REACŢIILE JURIULUI LA SOSUL DE CIOCOLATĂ CU CHILI
Gabriel Godeanu are 34 de ani şi a lucrat 14 ani ca ospătar pe un vas de croazieră. „Sunt modest, dar preparatul cu care am venit are nişte calităţi… Deja văd şorţul pe mine!”
Concurentul a prezentat celor trei membri ai juriului un fazan flambe – reţetă originală – la care însă mai avea de lucrat până să-l pună pe farfurie.
La sfârşitul prezentării Goldeanu s-a trezit cu şorţul MasterChef în cap.
CE AU SPUS JURAŢII DESPRE FAZANUL FLAMBAT AL LUI GOLDEANU
Georgiana Codrescu de 24 de ani a jucat cartea ei cea mai mare, pe o surpriză cu care a sperat să îmblânzească juriul: curcan afrodisiac cu smochine.
Concurenta visează să îşi deschidă într-o zi un restaurant-concept în care să le servească clienţilor mâncare afrodisiacă. „Ce e special în felul în care gătesc este iubirea pe care o am pentru mâncare şi pentru oameni”, a spus ea.
VEZI CINE A SPUS NU ŞI SINE A SPUS DA TENTAŢIILOR AFRODISIACE