- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (18.10.2010, 11:37)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux
Ceea ce mănânci, aia devii. Dacă mănânci carne, rămâi prizonierul nevoilor primare. Adică mai mult sau mai puţin un animal. Este filosofia misticului indian Osho, care a predicat, printre altele, şi vegetarianismul. Filosofia Osho a fost îmbrăţişată şi de lumea bună a Bucureştiului, însă nu cea a misticului indian, ci a măcelăriei - restaurant cu acelaşi nume, unde carnea de vacă, în porţii care ajung şi la 600 de grame, este consumată de câteva luni numai cu rezervare înainte.
Urmărește
122 afișări
Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux
"Am păstrat tradiţia restauranului Osho din Statele Unite, meniul nostru fiind în proporţie de 90% bazat pe carnea de vacă. Mai avem carne de berbecuţ sau de oaie, brânzeturi şi vinul casei", spune Roxana, una dintre anfitrioane. Filosofia Osho, când vine vorba de carne, este că aceasta nu trebuie "întinată" cu aditivi şi nu trebuie ţinută niciodată în frigider - ea nu poate ajunge decât de pe bancul de lucru al măcelarului în tigaie şi apoi în farfurie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Oradea este noul oraș-vedetă al României. Ce a contribuit la dezvoltarea sa și cum a ajuns în „Cities of Tomorrow”
-
Burduja: Proiectul Neptun Deep avansează. Platforma Transocean Barents a ajuns în portul Constanţa
-
Am rămas repetenţi la una dintre cele mai importante meserii: De ce nu mai vor tinerii să fie profesori?
-
Cum să te pregăteşti de criză. Ce pot businessurile să facă ca să treacă cu bine perioadele negre ale economiei?
Este ora prânzului, şi măcelăria - restaurant s-a umplut deja de lume. La o masă mai animată din centru se discută despre o glumă bună spusă cândva de preşedintele Camerei de Comerţ. Lângă bucătăria deschisă unde hălcile de carne sfârâie pe un grătar, o domnişoară în haină de blană priveşte gânditor vitrina cu bucăţile crude şi o arată apoi cu degetul pe care îi va deveni masă de prânz.
Citeşte mai multe despre friptura de lux pe www.gandul.info
Citește pe alephnews.ro: Peste 10.000 de absolvenți de Medicină susțin astăzi Examenul de Rezidențiat. Ce specializări au cele mai multe posturi scoase la concurs
Citește pe www.zf.ro: Încă o insolvenţă zguduie piaţa: Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti a cedat şi a intrat în insolvenţă
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Béla Károlyi, legendarul antrenor de gimnastică, a murit la 82 de ani. Nadia Comăneci: „M-a ghidat spre performanța istorică a primului 10 perfect și mi-a schimbat viața pentru totdeauna”
Încă o insolvenţă zguduie piaţa: Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti a cedat şi a intrat în insolvenţă
Povestea românului care a creat lanţul de restaurante care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s şi vrea să îşi demonstreze talentul chiar acasă la competitori, în SUA: „Primii ani din viaţă mi i-am petrecut printre tarabele din bazarul din Suceava, unde am cunoscut antreprenoriatul la firul ierbii. Din păcate, şcolile de azi nu pregătesc tinerii pentru antreprenoriat”
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cauza morții Andreei Cuciuc, fiica artistului Igor Cuciuc. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie 😢
CANCAN.RO
Prognoza Accuweather actualizată iarnă 2024/2025: Când ninge în București – în decembrie, ianuarie și februarie
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe