A fost creată votca ”revoluţionară”, care protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

Publicat: 08 09. 2016, 12:53
Actualizat: 21 03. 2019, 17:12

Antreprenorul indian Harsha Chigurupati şi echipa sa au dezvoltat tehnologia NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului şi ADN-ului nu ar mai fi o grijă majoră. NTX este un ,,amestec brevetat de ingrediente” ce protejează ficatul de efectele negative ale consumului de alcool, fără a altera gustul băuturii. În timpul testelor, tehnologia a reuşit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%, relatează Descoperă.

Chigurupati susţine că echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporţii din ingredientele utilizate, glicirizina (un extract din lemn-dulce), manitolul (un diuretic) şi sorbatul de potasiu (aditiv alimentar). ,,Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să-şi distrugă ficatul. Acum, oamenii pot savura plăcerea băuturii fără să-şi afecteze ficatul sau ADN-ul”, a declarat antreprenorul. Conform Natural News, tehnologia deţine în acest moment suficiente dovezi ştiinţifice pentru a susţine afirmaţiile antreprenorului.

Sursa: http://bit.ly/2caZtWp.