Îmbină SPA-ul cu sporturile de iarnă pentru o vacanţă perfectă

  • Se ştie că iarna este, mai mult decât oricând, sezonul prielnic pentru terapii cosmetice, detoxifiere şi creştere a imunităţii. Este momentul prielnic să descoperi tratamentele wellness spa care te vor energiza, înviora şi înfrumuseţa!
  • Un spa modern îţi oferă multe tratamente pentru sănătate, relaxare şi frumuseţe, dar în acelaţi timp îţi poartă simţurile într-o călătorie totală a corpului, minţii şi spiritului.
Urmărește
401 afișări
Imaginea articolului Îmbină SPA-ul cu sporturile de iarnă pentru o vacanţă perfectă

Îmbină SPA-ul cu sporturile de iarnă pentru o vacanţă perfectă

După un an intens de muncă şi mult stres, la începutul unui an nou mulţi dintre noi simţim nevoia să evadăm la munte, la ski sau snowboard, în natură, pentru câteva zile binemeritate de relaxare.

Dacă până nu demult cei sosiţi în staţiunile de ski erau concentraţi doar pe sporturile de iarnă, din ce în ce mai mulţi români au început să descopere beneficiile spa-ului şi să caute relaxarea şi răsfăţul oferite de serviciile de calitate ale unui spa de lux.

Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Se ştie că iarna este, mai mult decât oricând, sezonul prielnic pentru terapii cosmetice, detoxifiere şi creştere a imunităţii. Este momentul prielnic să descoperi tratamentele wellness spa care te vor energiza, înviora şi înfrumuseţa!

Tratamente wellness pentru sănătate şi energie

Detoxifierea organismului este foarte importantă pentru sănătate şi frumuseţe, iar după perioada sărbătorilor de iarnă, este chiar recomandat un ritual de detoxifiere, prin care să permiţi corpului şi pielii să se refacă, eliminând toxinele şi urmele stresului.

Sauna poate fi cea mai bună alegere pentru un obiectiv de detoxifiere, pentru că transpiraţia favorizează eliminarea toxinelor, iar substanţele aromate au proprietăţi vindecătoare.

Sauna şi masajele decongestionează, ajută la eliberarea căilor respiratorii şi scad durerile articulare ce apar ca urmare a frigului.
Aburii calzi din saună pătrund în aparatul respirator, înmoaie membranele nazale, curăţă nasul, gâtul şi sinusurile. Adăugând puţin ulei esenţial de eucalypt aroma acestuia ne va ajuta să respirăm mai uşor, eliberându-se căile respiratorii.

De asemenea, în timpul iernii, pielea corpului este supusă unui stres, respirând mai greu pe sub straturile groase de haine, astfel că celulele moarte se pot acumula la suprafaţă. De aceea, un tratament corporal de exfoliere profesională nu doar că îţi va reînnoi pielea, dar o va şi ajuta să se hidrateze mai uşor.

Mihaela Moraru, kinetoterapeut şi manager Ana Spa Poiana Braşov, ne exemplifică câteva din tratamentele corporale şi tipurile de masaje pe care le putem încerca în următoarea vacanţă la munte:

Masajul THALI' STONES are un profund efect de relaxare şi reechilibrare energetică, acest program începe cu o sesiune de peeling corporal cu produse din gama Thal'ion. Urmează un masaj al spatelui şi aplicarea unui set de pietre vulcanice de-a lungul coloanei vertebrale, iar la final, un masaj general de relaxare.

Pentru practicanţii sporturilor de iarnă masajul AFTER SKI îmbină masajul cu pietre vulcanice şi masajul de relaxare manual pentru încălzirea şi relaxarea musculaturii.

În BACK PAIN THERAPY tehnicile de masaj folosite înlatură rigiditatea articulaţiilor şi durerile de spate cauzate de sedentarism sau de anumite afecţiuni ale coloanei. Setul de exerciţii efectuate în camera de masaj este urmat de un masaj terapeutic al spatelui.

SABAI MASSAGE are ca scop obţinerea unei stări de profundă relaxare şi a unui trup complet revigorat printr-un masaj complex care îmbină uleiul bogat în Zinc şi Cupru cu puterea tămăduitoare a pietrelor de granit calde aşezate de la extremităţi spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.

Dacă totuşi nu ştii ce ţi se potriveşte poţi încerca INTUITIVE MASSAGE, acesta este un tratament personalizat ce îmbină diferite tehnici de masaj cu efect tămăduitor şi este adaptat de kinetoterapeut nevoilor corpului tău.

Terapiile de wellness şi spa oferite de Ana Spa din Poiana Braşov sunt un remediu excelent pentru relaxarea şi refacerea organismului după efort sau stres, dar şi pentru răsfaţ. “Servicii şi terapiile noastre fac din spa-ul nostru un spa de relaxare şi wellness. Dar avem şi terapii de recuperare medicală având atuul ca echipa de aici este în majoritate formată de  kinetoterapeuţi. De aceea am creat şi astfel de pachete, de care clar este nevoie, inclusiv pachete de recuperare post covid care merg destul de bine în perioada aceasta. Avem pachete de servicii pe 2, 4 zile sau pe 6 zile si putem personaliza pachetul în funcţie de perioada pe care şi-o doreşte clientul. Suntem atât de deschişi şi maleabil încât putem personaliza serviciile la faţa locului” declară Mihaela Moraru, kinetoterapeut şi manager al spa-ului.

Lunile de iarnă sunt cele mai potrivite pentru tratamentele cosmetice

De obicei tratamentele faciale au proprietăţi de fotosensibilizare a pielii şi, de aceea, nu este indicată expunerea imediată la soare. Vara riscul pigmentării sau al afectării dermului prin acţiunea puternică a razelor UV creşte. Iarna, însă, pielea are nevoie de o îngrijire specială, fiind mai expusă la frig, deci se deshidratează şi necesită o îngrijire suplimentară. Astfel, tratamentele dermatologice profesionale sunt de mare folos: curăţă tenul şi, în acelaşi timp, îi conferă strălucire şi un plus de hidratare.

Un SPA de lux oferă şi tratamente faciale deosebite faţă de tratamente cosmetice oferite de tradiţionalele saloane cosmetice, combinând proceduri şi produse de top pentru o experienţă spectaculoasă.

OXIGENERA PRO 80', de exemplu, este un ritual unic de frumuseţe care înlocuieşte tratamentele invazive cu botox şi acid hyaluronic. Combină 5 terapii revoluţionare: microdermabraziunea cu particule de diamant, oxigen hiperbaric de puritate 98%, radiofrecvenţa multipolară, mezoterapia virtuală şi photoon oxygen mask+infrared soft laser. Ingredientele active infuzează astfel până la derm, tenul va fi intens hidratat, mai elastic şi mai luminos, curat, iar ridurile, petele şi leziunile acneice se atenuează.

Un extraordinar tratament luxuriant facial anti-age este OCEAN SECRETS 75’, realizat după 5 ani de cercetare. Ingredientele inovatoare precum Cell Guard HSP, Colagenage 72, Loft System, Pylawhite şi cele 3 forme de acid hialuronic vin în completarea masajului pentru a sculpta conturul feţei şi a strânge pielea lăsată.

FACIAL ALCHEMY: de la prevenirea distrugerii peretelui celular la regenerarea şi protejarea tenului, tratamentul Gerovital - Aslavital restituie luminozitatea şi tinereţea tenului printr-un proces complex realizat cu produse cosmetice bogate în principii naturale active precum argila. Începând cu un proces de curăţare, ritualul Alchimia continuă cu un peeling, aplicarea unei măşti hidratante şi detoxifiante, lifting, finalizându-se cu tonifierea feţei cu ajutorul curenţilor de înaltă frecventă.

Ei, cum ţi se par toate aceste opţiuni? Un spa modern îţi oferă multe tratamente pentru sănătate, relaxare şi frumuseţe, dar în acelaţi timp îţi poartă simţurile într-o călătorie totală a corpului, minţii şi spiritului. Încearcă deci, în viitoarea escapadă la munte, să incluzi spa-ul ca destinaţie esentială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici