- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (05.03.2013, 13:15)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Înscrierile pentru Red Bull Collective Art, cel mai mare proiect de artă colectivă, au început
Înscrierile pentru Red Bull Collective Art, cel mai mare proiect de artă colectivă, au început şi se vor încheia pe 23 martie, artişti din toată lumea - designeri, fotografi, scriitori etc. - fiind invitaţi să participe la realizarea acestuia.
Urmărește
178 afișări
Înscrierile pentru Red Bull Collective Art, cel mai mare proiect de artă colectivă, au început (Imagine: www.redbullcollectiveart.com)
Proiectul Red Bull Collective Art aduce conceptul "cadavre exquís" în era digitală. "Cadavre exquís" este o tehnică de creaţie colectivă introdusă prima dată de suprarealişti în jurul anului 1925. Este metoda prin care cuvinte şi imagini sunt alăturate în mod colectiv într-un ansamblu. Această compunere este realizată de mai mulţi participanţi, pe rând, fiecare având ca punct de pornire finalul lucrării anterioare, în scopul creării unei piese unice de arta colectivă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Coaliția PSD-PNL-UDMR stabilește datele alegerilor prezidențiale. Primul tur, înainte de Paște?
-
Noul decret al lui Putin desemnează Ucraina drept sursă principală de „extremism” şi introduce conceptul de „rusofobie”
-
Elon Musk susţine partidul AfD într-un articol de opinie publicat într-un ziar german
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Zelenski sugerează schimbări importante în structura de personal / Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
Timp de două săptămâni, Red Bull Art Collective va permite artiştilor din toată lumea să participe în acest proiect, produsul final urmând să fie o piesă de artă la scară internaţională, fără precedent, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Red Bull Collective Art este deschis tuturor, de la designeri şi artişti la fotografi şi scriitori, singura condiţie fiind ca persoanele respective să împărtăşească un interes comun: scopul de a crea şi de a-şi împărtăşi lumii creaţia. Prin acest proiect, Red Bull, în parteneriat cu Adobe, oferă talentelor din toată lumea şansa de a participa la crearea a ceea ce ar putea deveni cea mai mare şi mai diversificată operă de artă din lume.
Piesa centrală a proiectului Red Bull Collective Art este site-ul www.redbullcollectiveart.com, un instrument care facilitează contactul şi interacţiunea cu surse de inspiraţie şi oameni din toată lumea. Participanţii se înscriu online şi îşi vor putea alege un interval de timp în care să intervină cu contribuţia personală. Participanţii pot pur şi simplu să descarce modelul şi pot prelucra în orice mod doresc imaginea, care va fi apoi încărcată şi adăugată operei de artă finale. Proiectul va fi unul global, orice artist putând să-şi pună amprenta personală asupra acestuia.
Cu participanţi din 85 de ţări, Red Bull Collective Art va crea o piesă de artă colectivă unică şi care va fi apoi vizionată de o audienţă globală atât online, cât şi în cadrul unor expoziţii de artă.
Din România, trei artişti au fost invitaţi să dea startul acestui proiect: Andrei Toader, cunoscut în lumea artistică sub pseudonimul "Argaetic" (curator, cofondator "Imbold, Galeria", locul 3 la Red Bull Art of Can 2011), Marius Alexe, cunoscut ca Francezu (pictor, artist tatuaje), şi Cosmin Iluc, cunoscut ca The Fly (artist urban). Proiectele lor sunt deja vizibile pe www.redbullcollectiveart.com.
Mai multe informaţii sunt disponibile şi pe www.redbull.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului.
Citește pe alephnews.ro: Sonda Parker Solar Probe a ajuns la 6,1 milioane kilometri față de Soare. Cristian Român: „A zburat cu cea mai mare viteză atinsă vreodată de un obiect creat de mâna omului”
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
GALERIE FOTO. S-au despărțit de Crăciun! Manechinul a șters toate pozele cu fotbalistul de pe rețelele de socializare
PROSPORT.RO
Care sunt cele două CUVINTE din limba română pe care le-ai folosit greșit până acum. Le auzi tot timpul de sărbători
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe