Iuliana Luciu şi Anamaria Ferentz, la duel la "Dansez pentru tine" - GALERIE FOTO

Iuliana Luciu şi Anamaria Ferentz au ajuns la duel, vineri, la "Dansez pentru tine", partenera lui Dragoş Bucurenci s-a logodit în direct, iar Doru Todoruţ şi partenera sa au fost eliminaţi, în cadrul aceleiaşi ediţii a emisiunii difuzate de Pro TV, potrivit unui comunicat al postului.

Urmărește
704 afișări
Imaginea articolului Iuliana Luciu şi Anamaria Ferentz, la duel la "Dansez pentru tine" - GALERIE FOTO

Iuliana Luciu şi Anamaria Ferentz, la duel la "Dansez pentru tine" (Imgine: www.dansezpentrutine.ro)

O logodnă în direct, o pereche eliminată din competiţie, ritmuri incendiare de salsa, câteva accidentări, dar şi multe lacrimi de fericire au putu fi urmărite, vineri seară, la "Dansez pentru tine".

Pentru Dragoş Bucurenci şi parteneră sa, Elena Geru, seara a fost plină de emoţii şi suspans, dar s-a terminat cu verdictul publicului care a decis ca ei să meargă mai departe în concurs, în detrimentul perechii Doru Todoruţ - Ema, care a fost nevoită să părăsească ringul visurilor. După două zile în care a stat pe perfuzii din cauza unei toxinfectii alimentare puternice, Dragoş Bucurenci, activistul ecologist de la Asociaţia MaiMultVerde, a reuşit să-şi adune forţele şi să ducă duelul la bun sfârşit, şi chiar să primească două note de 10 din partea juriului la coregrafia de haka. După săptămâna de foc a duelului, Dragoş şi Elena s-au clasat pe locul al doilea în ordinea notelor date de juriu.

Elena a executat coregrafiile de vineri cu ochii în lacrimi, pentru că, pe lângă revederea prin intermediul televizorului, a celor doi părinţi adoptivi ai săi pentru care luptă, ea a trăit poate unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă ei. Intrat în direct să o încurajeze pentru seară duelului, iubitul Elenei şi-a adunat tot curajul de care dispunea şi i-a oferit în direct un inel prin care îi cerea să fie soţia lui pentru totdeauna. Emoţionată până la lacrimi, Elena a acceptat cererea, însă nu a avut prea mult timp să reflecteze asupra a ceea ce i se întâmplase, pentru că trebuia să danseze duelul. Înainte însă de a primi verdictul final, Elena a avut surpriza ca iubitul ei să apară lângă ea, în platoul emisiunii, cu un buchet de flori şi cu o cutiuţă deschisă care dezvăluia un inel. Acesta a îngenunchiat şi i-a mai adresat o data cererea. Plângând şi tremurând de emoţie, Elena şi-a îmbrăţişat iubitul şi a spus cu multă hotărâre un "da" care a smuls ropote de aplauze în rândul publicului.

Logodnă în direct

Doru Todorut si Emanuela Oprisan au parasit in lacrimi competitia pentru marele premiu, dar au promis în faţă tuturor că nu vor lăsa că visul lor să se stingă odată cu decizia publicului.

Doru Todorut si Emanuela Oprisan

Cu câteva ore înainte de începerea emisiunii, Cătălin Botezatu s-a accidentat la genunchiul drept. În timpul repetiţiilor finale, designerului i-a sărit rotula şi a avut dureri groaznice care nu i-au trecut nici la emisiune. Cu toate acestea, atât la salsa, cât şi la dansul-ritual în care au celebrat dragostea, Cătălin şi Liuba au primit note bune care i-au scutit de emoţiile duelului şi i-au clasat pe locul al patrulea.

Cătălin Botezatu şi Liuba

Şi Cătălin Moroşanu a reuşit să scape de duel şi să meargă mai departe în concurs cu fruntea sus alături de partenera sa, Magdalena. După o săptămâna de antrenamente istovitoare, dar şi de dureri mari la genunchi, Cătălin a interpretat cu expresivitate atât pitoreasca salsa, cât şi dansul-ritual în care a fost un războinic sălbatic.

Cătălin Moroşanu şi Magda

Primul loc în clasamentul de vineri seară l-au ocupat Andreea Spătaru şi exoticul sau partener, Antonio, alături de care a executat coregrafii de poveste. Cu o salsa dinamică şi compelxă, dar şi cu un dans care a reprezentat ritualul sclavilor brazilieni, Andreea şi Antonio au cucerit juriul şi astfel au ajuns la finalul emisiunii plângând de fericire că se află chiar pe locul I în preferinţele juriului.

Andreea Spătaru şi Antonio

Diana Dumitrescu, actriţa din serialul de epocă "Aniela", de la Acasă, a interpretat-o la salsa pe voluptoasa Shakira, iar dansul său ritualic i-a purtat pe telespectatori în universul egiptean. Alături de partenerul său, Adrian Stan, Diana a ţopăit de fericire când a aflat că va merge mai departe în concurs fără să treacă prin emoţiile duelului.

Diana Dumitrescu şi Adrian Stan

Nu la fel de norocoşi au fost Anamaria Ferentz şi Iuliana Luciu alături de partenerii lor, care au primit ca un fulger vestea că, în urmă notelor juriului, sunt condamnaţi la duel. Iuliana şi Grigore au plâns în hohote, iar Anamaria şi Sasha s-au întristat nespus, însă cu toţii şi-au promis unul altuia că vor munci zi şi noapte pentru a încerca cu toate forţele să treacă peste acest obstacol.

Anamaria Ferentz şi Sasha

Iuliana Luciu şi Grigore Moldovan luptă pentru frăţiorul mai mic al lui Grigore. Pentru Grigore fericirea înseamnă să-şi vadă fratele zâmbind. El îşi doreşte să-i asigure viitorul lui Marian, să-i ofere căminul pe care acesta nu l-a avut niciodată. Marian are nouă ani şi îşi aduce aminte vag de părinţii săi. Îi cunoaşte din poze şi din poveştirile lui Grigore. Cu toate acestea, în fiecare an, de 1 şi 8 martie, Marian merge la mormântul mamei să-i ofere flori şi un mărţişor.

Iuliana Luciu şi Grigore

Ana Maria Ferentz şi Alexandru Gheciu luptă pentru a readuce speranţa în familia acestuia, pentru tatăl său, pentru visul mamei sale din ultimii ani de viaţă, pentru fratele său chinuit la muncă în străinătate, dar şi pentru bunica sa, care a avut grijă de el după şi-a pierdut mama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici