Jojo este însărcinată în luna a patra

Jojo, actriţa din show-ul "Serviciul Român de Comedie", difuzat la Pro TV, este însărcinată în patru luni, potrivit Pro TV Magazin.

Urmărește
101 afișări
Imaginea articolului Jojo este însărcinată în luna a patra

Jojo este însărcinată în luna a patra

Pro TV Magazin i-a luat un interviu în exclusivitate lui Jojo, în care aceasta mărturiseşte că este însărcinată în patru luni. Actriţa de la "Serviciul Român de Comedie", difuzat la Pro TV, vorbeşte în Pro TV Magazin despre cum se simte, câţi copii îşi doreşte şi cum i-a schimbat sarcina viaţa.

"Sentimentul este atât de special încât este foarte greu de descris în cuvinte... Pot zâmbi şi veţi înţelege mult mai mult... Mă simt completă", spune Cătălina Grama (Jojo). "Cred că bebeluşul seamănă cu tatăl lui", marturiseşte Jojo în noua ediţie Pro TV Magazin.

Încântată că va deveni mamă, Jojo afirmă că viaţa ei şi a soţului ei, Ionuţ, merge în acelaşi ritm, cei doi bucurându-se de clipele petrecute împreună.

Cei doi îşi doresc o fată şi un băiat, iar pentru primul copil vor să fie surprinşi şi să nu ştie dinainte ce va fi: "Ne-am hotărât să avem parte de o surpriză reală şi să aflăm ce vom avea atunci când se va naşte. Astfel vom avea parte şi de o altfel de aşteptare. O aşteptare magică!".

În acelaşi interviu, viitoarea mamă povesteşte şi despre reacţiile celor dragi la aflarea veştii. "Toată familia aştepta cu drag acest eveniment şi atunci surpriza a fost una de moment. Sunt cu toţii foarte fericiţi şi încântaţi că vom fi părinţi!". În ceea ce îi priveşte pe colegii ei de platou, actriţa recunoaşte că Toni Grecu a avut o reacţie extraordinară: "M-a văzut crescând sub ochii lui, aşa că a fost un moment foarte emoţionant!".

Totodată, Jojo spune că filmările pentru "Serviciul Român de Comedie" nu vor fi afectate în niciun fel, ci doar puţin modificate. "Probabil că vor apărea personaje noi, având în vedere situaţia de faţă... Colegii şi prietenii mei sunt minunaţi! Au fost cu toţii foarte încântaţi de veste. Noi ţinem foarte mult unii la alţii", a mai spus Jojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici