Kanye West, întrerupt de un actor de comedie britanic, în timpul concertului de la Glastonbury - VIDEO

Rapperul american Kanye West a fost întrerupt de un actor de comedie britanic, în timpul concertului pe care l-a susţinut, sâmbătă seara, la Festivalul Glastonbury, informează hollywoodreporter.com.

Urmărește
320 afișări
Imaginea articolului Kanye West, întrerupt de un actor de comedie britanic, în timpul concertului de la Glastonbury - VIDEO

Kanye West (Imagine: Hepta)

Muzicianul american se afla la mijlocul unei piese pe care o interpreta la Glastonbury, unde rapperul a fost cap de afiş, în momentul în care actorul de comedie britanic Simon Brodkin a reuşit să înşele vigilenţa agenţilor de securitate şi a urcat pe scenă.

Simon Brodkin, cunoscut telespectatorilor britanici pentru interpretarea personajului comic Lee Nelson, avea asupra lui un microfon şi, cu mâinile ridicate deasupra capului, a mimat faptul că urma să cânte acea piesă în duet cu Kanye West. După câteva momente de nedumerire, rapperul american s-a oprit din cântat şi a cerut agenţilor de pază să intervină şi să îl scoată de pe scenă pe acel intrus. Apoi, Kanye a revenit pe scenă şi a reluat acea piesă.

"Unii oamenii spun că rapperul Kanye nu ar trebui să fie cap de afiş la Glastonbury, aşa că m-am gândit să îl ajut puţin", a scris Simon Brodkin, după incident, într-un mesaj pe platforma de socializare Twitter. Mesajul a fost însoţit de o fotografie care îl arată pe actor purtând un tricou pe care era imprimat cuvântul "Lee-zus" - o ironie la adresa titlului unui album celebru al rapperului american, intitulat "Yeezus".

De altfel, mesajul publicat pe Twitter de Simon Brodkin face aluzie la faptul că foarte mulţi fani ai muzicii au considerat că rapperul Kanye West nu ar fi trebuit să fie desemnat headliner la Glastonbury. În acest sens, peste 130.000 de persoane au semnat o petiţie online, publicată pe site-ul Change.org, prin care au solicitat ca muzicianul american să fie înlocuit de organizatorii festivalului, iar statutul de headliner să fie atribuit unui artist sau unei trupe rock.

Incidentul de sâmbătă seară de la Glastonbury a semănat foarte mult cu un episod controversat petrecut la gala MTV Music Video Awards din 2009, când Kanye West a urcat pe scenă, întrerupând discursul cântăreţei Taylor Swift, pentru a spune că trofeul câştigat de artista country-pop - cel mai bun videoclip al unei cântăreţe - ar fi trebuit să-i fie atribuit lui Beyonce.

Ediţia din 2015 a Festivalului Glastonbury a debutat vineri cu un show grandios, susţinut în calitate de cap de afiş de grupul Florence and the Machine. Grupul american Foo Fighters a fost iniţial confirmat în calitate de cap de afiş pentru seara de vineri de la ediţia din acest an de la Glastonbury, însă a fost nevoit să îşi anuleze participarea cu doar o săptămână înainte de a susţine un concert pe scena principală a festivalului, după ce solistul Dave Grohl a căzut de pe scenă şi a suferit o fractură gravă la nivelul piciorului drept. Grupul Florence and the Machine, care fusese programat iniţial să cânte înainte de Foo Fighters, a fost confirmat ulterior în calitate de cap de afiş, înlocuind astfel trupa americană.

Ceilalţi doi headlineri de la Glastonbury 2015 sunt rapperul Kanye West, pentru seara de sâmbătă, şi trupa rock The Who, al cărei show va încheia, duminică seară, ediţia din acest an a festivalului.

Biletele pentru ediţia din 2015 a Festivalului Glastonbury (24 - 28 iunie) s-au epuizat în doar 26 de minute după ce au fost puse în vânzare, în octombrie 2014. Fanii au plătit 225 de lire sterline pentru un bilet la acest celebru festival muzical, organizat în fiecare an în Worthy Farm din comitatul Somerset.

Festivalul Glastonbury, care nu a fost organizat în 2012 pentru a nu afecta desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Londra, are loc în mod tradiţional în ultimul weekend din luna iunie şi atrage, în medie, 170.000 de spectatori în fiecare an.

Evenimentul a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970. Participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart.

O perioadă, festivalul nu a mai fost organizat anual, însă în anii '90 a căpătat anvergura internaţională pe care o are şi în prezent. Evenimentul a permis unor trupe precum Radiohead, care a cântat la Glastonbury în 1997, Coldplay, după reprezentaţia din 2002, şi Muse, prin concertul din 2004, să îşi croiască drumul către succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici