Katie Holmes, cel mai stilat star al anului 2007

Actriţa Katie Holmes, soţia actorului Tom Cruise, s-a situat pe primul loc în topul celor mai stilate staruri ale anului 2007, realizat de celebra revistă americană OK!.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes, cel mai stilat star al anului 2007

Katie Holmes, cel mai stilat star al anului 2007

În ultimul an, Katie s-a transformat din adolescenta devenită cunoscută cu rolul din serialul "Cei mai frumoşi ani", într-o persoană extrem de stilată, care se simte în largul său pe covorul roşu, informează celebritywonder.com.

"Katie Holmes s-a maturizat, transformându-se dintr-o regină a adolescenţilor într-un stâlp al modei", scrie OK!, care o compară pe Holmes cu Jackie Onassis. Actriţa a ieşit din umbra celebrului său soţ, Tom Cruise, şi a devenit un simbol al stilului.

În top, pe locul al doilea s-a situat Katherine Heigl, star al serialului de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", care a ocupat această poziţie datorită "frumuseţii sale naturale şi fără vârstă".

Gwen Stefani, celebră pentru stilul său unic şi care a lansat o linie de îmbrăcăminte de succes, L.A.M.B, s-a situat pe locul al treilea, în timp ce top modelul Kate Moss, în vârstă de 33 de ani, ocupă poziţia a patra.

Pe locul al cincilea s-a situat autoarea hitului "Umbrella", Rihanna, cântăreaţa originară din Barbados.

Topul primelor 10 cele mai stilate staruri este completat de gemenele Olsen, diva latino Jennifer Lopez, actriţele Rachel Bilson şi Diane Kruger şi starul spectacolului burlesc, Dita Von Teese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici