Lil Kim, nemulţumită de filmul biografic "Notorious" (Video)

Cu toate că a avut un rol important în viaţa rapperului Notorious B.I.G., cântăreaţa Lil Kim nu este mulţumită de felul în care este portretizată în filmul biografic al rapperului, informează Associated Press.

Urmărește
189 afișări
Imaginea articolului Lil Kim, nemulţumită de filmul biografic "Notorious" (Video)

Lil Kim, nemulţumită de filmul biografic "Notorious" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Notorious B.I.G. a fost mentorul lui Lil Kim, cu care a avut şi o relaţie romantică. Cântăreaţa este nemulţumită de felul în care este descrisă relaţia lor în noul film "Notorious".

"Persoanele implicate în realizarea filmului ("Notorious" - n.r.) erau preocupate să mă portretizeze mai mult ca o persoană care să creeze o poveste mai interesantă, decât ca o persoană cu talent, cu respect de sine, şi care a fost în stare să işi realizeze o carieră de succes prin forţele proprii", a declarat Lil Kim.

Cântăreaţa spune că relaţia ei cu Big a fost una dificilă şi complicată, dar a fost o relaţie construită pe admiraţie şi iubire.

"Cu toate că relaţia mea cu Big era atunci foarte dificilă şi complicată (ca toate relaţiile pe care le-am avut toţi mai devreme sau mai târziu), a fost o relaţie veritabilă, construită pe admiraţie şi iubire unul faţă de celălalt. În ciuda multelor minciuni din film şi a falsului portret care mi-a fost creat, voi continua să port moştenirea sa prin munca şi prin muzica mea,"a mărturisit cântăreaţa.

Mama regretatului Notorious B.I.G, Voletta Wallace, a respins criticile aduse de Lil Kim filmului afirmând că "nu este un film despre Lil Kim", ci "un film despre Christopher Wallace."

"Nu are nicio legătură cu Lil Kim. Dacă este dezamăgită şi supărată, este problema ei", a precizat Voletta Wallace.

La premiera filmului "Notorious" de la New Y ork, care a avut loc săptămâna trecută, scenaristul peliculei, Cheo Hodari Coker, a declarat că înţelege de ce cântăreţei nu i-ar plăcea filmul, precizând: "Cred că Naturi (Naughton) a jucat-o foarte bine pe Kim. Cred că oamenii vor fi mult mai apreciaţi (Lil Kim) după acest film."

Wayne Barrow, managerul lui Biggie şi producătorul filmului, s-a arătat mai puţin înţelegător cu atitudinea lui Kim:

"Misiunea noastră ca producători...a fost de a furniza filmul pentru trei persoane. Mama rapperului şi cei doi copii ai săi. Restul lumii: să stea la coadă, să cumpere bilet şi să se bucure de spectacol."

"Notorious", este un film biografic despre viaţa şi moartea prematură a lui Notorious B.I.G, care a murit împuşcat în 1997, şi care rămâne unul dintre cele mai importante nume din muzica rap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici