- Home
- Life-Inedit
- (23.01.2020, 18:44)
- Ruxandra Radulescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Locul în care a fost descoperită cea mai veche fosilă a unui scorpion. Are peste 400 de milioane de ani vechime
Oamenii de ştiinţă au identificat cea mai veche specie de scopion care a trăit în urmă cu peste 400 de milioane de ani şi care putea supravieţui atât pe uscat cât şi sub apă, relatează Science Daily.
Urmărește
282 afișări
sursa FOTO: Hepta
Oamenii de ştiinţă au descoperit fosila celei mai vechi specii de scorpion, cu o vechime de 437 de milioane de ani şi a cărui sistem respirator şi circulator oferă indicii despre tranziţia animalelor de la mediul marin la cel terestru, relatează Science Daily.
Fosila de scorpion a fost descoperită în Wisconsin în 1985, iar experţii au determinat că aparţine erei paleozoice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Începe depunerea jurământului de înstituire a noului Guvern al României
-
Incendiul izbucnit în Dâmboviţa după un accident între 2 cisterne, una încărcată cu GPL, stins / Două cisterne s-au ciocnit pe DN 72, în Dâmboviţa.
-
Zelenski: Dependenţa Slovaciei de reusrsele Rusiei este o mare problemă de securitate pentru Europa
-
Kelemen Hunor: Trebuie stabilit calendarul prezidenţialelor, nu mai târziu de luna aprilie
Cercetătorii au fost foarte surprinşi să observe că structura internă a fosilei de scorpion este similară cu cea a scorpionului actual care trăieşte exclusiv pe uscat dar şi cu cea a crabilor care trăiesc în mediul acvatic.
Această informaţie situează scorpionul drept una dintre primele vieţuitoare care a reuşit să facă trecerea de la viaţa în mediul marin la o existenţă pe uscat.
Scorpiunul fosilizat a fost numit de cercetători drept "scorpionul vânător" şi măsoară 2,5 centimetri, aproximativ aceeaşi dimensiune cu a scorpionilor actuali.
Experţii consideră această descoperire drept una revoluţionară pentru lumea ştiinţei, deoarece oferă un model pentru maniera în care toate celelalte animale, inclusiv mamiferele s-au adaptat la viaţa pe uscat.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Protest AUR în plenul reunit al Parlamentului. George Simion: „Simulacru de audieri”
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Modul „ingenios” prin care un tânăr a ajuns să fie arestat pentru a scăpa de însurătoare
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Tudor Chirilă știe de ce Raluca Moldoveanu nu a câștigat Vocea României! „Am punctat chestia asta”
CANCAN.RO
Care este orașul din România care oferă 50% reducere la impozitele locale pentru donatorii de sânge
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe