Madonna i-a dedicat Papei melodia "Like a Virgin" (Video)

Cântăreaţa americană Madonna, care a concertat sâmbătă seară la Roma, i-a dedicat Papei Benedict al XVI-lea celebra sa melodie "Like a Virgin", conform agenţiei de presă Ansa şi a site-urilor de internet ale publicaţiilor italiene.

Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Madonna i-a dedicat Papei melodia "Like a Virgin" (Video)

Madonna i-a dedicat Papei melodia "Like a Virgin" (Imagine: Mediafax/AFP)

"Dedic această melodie Papei, pentru că sunt o fiică a Domnului. Şi voi sunteţi fiii Domnului", a declarat Madonna înainte de a cânta melodia "Like a Virgin".

Circa 60.000 de persoane, printre care s-au numărat designerul Giorgio Armani şi fotbalistul Francesco Totti, au asistat la conertul Madonnei, care şi-a început, la sfârşitul lunii august noul turneu mondial, intitulat "Sticky and Sweet".

Madonna, supranumită "regina muzicii pop", şi-a început turneul mondial la Cardiff, în Marea Britanie. În timpul concertului, Madonna, cunoscută şi pentru că l-a criticat dur în trecut pe preşedintele republican George W. Bush, a interpretat piesa "Get Stupid", în timp ce pe fundal se succedau imagini cu o serie de locuri distruse, iar apoi fotografii ale lui Adolf Hitler, ale preşedintelui statului Zimbabwe, Robert Mugabe, şi ale lui John McCain.

Turneul mondial al Madonnei cuprinde 49 de concerte, urmând să se încheie pe 18 decembrie la Sao Paolo.

Like a Virgin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici