- Home
- Life-Inedit
- LONDRA, (14.06.2013, 15:23)
- Departamentul Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Mărimea contează în vestiar: Bărbaţii, mai preocupaţi de părerea amicilor decât de a partenerelor
Majoritatea bărbaţilor recunosc că sunt mai preocupaţi de părerea prietenilor în ceea ce priveşte mărimea penisurilor lor decât de ceea ce cred partenerele lor de viaţă despre acelaşi subiect, potrivit unui studiu recent.
Urmărește
899 afișări
Mărimea contează în vestiar: Bărbaţii, mai preocupaţi de părerea amicilor decât de a partenerelor (Imagine: Publimedia-ProSport)
În timp ce majoritatea bărbaţilor au insistat pe ideea că mărimea nu contează în dormitor, mulţi dintre ei au recunoscut că se simt nesiguri în comparaţie cu alţi prieteni, informează dailymail.co.uk.
Profesorul Annabel Chan Feng Yi, doctor în psihologie clinică la Universitatea Victoria, Canada, a realizat un studiu online despre cum îşi văd bărbaţii propriul corp, cercetarea fiind efectuată pe un eşantion de 738 de voluntari.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Ea a descoperit că majoritatea bărbaţilor, cu vârste cuprinse între 18 şi 76 de ani, se simt nesiguri în ceea ce priveşte greutatea lor, construcţia fizică, dar şi mărimea penisului lor.
Şi, în loc să fie preocupaţi de ceea ce cred iubitele despre fizicul lor, mulţi dintre bărbaţi au recunoscut că este mai importantă părerea prietenilor lor.
Preocuparea bărbaţilor privind mărimea penisului a avut de puţine ori de a face cu satisfacerea partenerelor, spune Chan.
"Mereu a fost vorba de o comparaţie între bărbaţi. Mulţi s-au simţit nesiguri în ceea ce priveşte mărimea penisului lor în medii în care alţi bărbaţi îşi pot vedea corpul unul altuia, de exemplu, vestiarele din sălile de gimnastică", a adăugat doctorul Annabel Chan Feng Yi.
Ea a spus că cei care suferă de sindromul "vestiarului" sunt, de fapt, mulţumiţi de mărimea penisului lor atunci când vine vorba de o comparaţie cu alţi prieteni.
Dorinţa de a concura cu alţi bărbaţi a condus la o obsesie privind construcţia fizică, mai ales în rândul homosexualilor care au participat la studiu, mai scriu cei de la Daily Mail.
Studiul a demonstrat că presiunile sociale privind imaginea corpului nu le afectează doar pe femei, bărbaţii fiind şi ei preocupaţi de acest lucru, însă ei nu au un cadru potrivit pentru a discuta între ei sau pentru a cere sfaturi, a continuat doctorul.
"De asemenea, studiul a evidenţiat că este urgent să se integreze în studiile viitoare experienţele celor care se confruntă cu obezitatea", a spus doctorul Chan.
În timp ce bărbaţii par să nu pună preţ pe părerea iubitelor despre mărimea penisului lor, studiile recente arată că acest lucru este foarte important pentru femeile din secolul al XXI-lea.
Astfel, femeilor le-au fost arătate câteva imagini cu bărbaţi, în diferite combinaţii de înălţime, construcţie a corpului şi, desigur, lungime a penisului.
Când li s-a cerut să evalueze gradul de atractivitate al fiecărui bărbat, mărimea penisului a fost considerată cel mai important factor, potrivit studiului apărut în publicaţia Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).
Cercetătorii de la Universitatea din Ottawa, Canada, au descoperit că, în timp ce opţiunile femeilor sunt influenţate de o varietate de caracteristici fizice - bărbaţii înalţi şi laţi în umeri sunt favorizaţi în detrimentul celor scunzi -, mărimea penisului a dominat în ceea ce priveşte calificativul acordat reprezentanţilor sexului tare.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe