- Home
- Life-Inedit
- NEW YORK, (09.07.2010, 11:51)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Martin Scorsese, dat în judecată pentru neplata sumei de 600.000 de dolari
Regizorul american Martin Scorsese a fost dat în judecată, joi, pentru neplata sumei de 600.000 de dolari, reprezentând onorariul firmei de contabilitate care s-a ocupat de averea sa, aceasta aparţinând expertului financiar Kenneth Starr, aflat în prezent în închisoare.
Urmărește
53 afișări
Martin Scorsese, dat în judecată pentru neplata sumei de 600.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Starr Investment Advisors s-a ocupat de gestionarea banilor cineastului Martin Scorsese din 2006 până în 2010, însă celebrul regizor nu a plătit acestei companii taxa de 5% din veniturile câştigate, potrivit plângerii depuse la Curtea Supremă din New York.
Kenneth Starr, în vârstă de 66 de ani, este acuzat de furtul sumei de 59 de milioane de dolari din conturile mai multor celebrităţi americane, printre cei înşelaţi aflându-se nume importante, precum Martin Scorsese, Uma Thurman, Al Pacino şi alţii. Kenneth Starr a fost acuzat de însuşire frauduloasă de fonduri.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate știi de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
Ciolacu publică facturile pentru zborurile private la Nisa în ziua de Crăciun
-
Pericol în Constanţa: Elicea unei eoliene se învârte necontrolat aproape de un cămin de bătrâni
-
Care sunt cei şapte magnifici care au salvat bursa din Germania şi au sfidat crizele anul acesta
Compania sa, care a fost plasată în regim de executare silită, a administrat peste 700 de milioane de dolari, provenind de la aproape 200 de persoane bogate.
În loc să investească sumele primite, Kenneth Starr a cheltuit milioanele de dolari primite trăind în lux şi opulenţă alături de soţia sa, Diane, în vârstă de 34 de ani, o fostă dansatoare exotică, cu care a cumpărat în aprilie un apartament la New York în valoare de 7,5 milioane de dolari.
Potrivit procurorilor americani, de fiecare dată când unul dintre investitorii din elita Hollywood-ului devenea suspicios, Kenneth Starr îi plătea suma investită, după care îşi concentra "atacul" asupra unei alte victime.
La fel cum proceda şi Bernie Madoff, condamnat la 150 de ani de închisoare pentru o fraudă de 18 miliarde de dolari, promisiunea obţinerii unor profituri imense făcută de Kenneth Starr s-a răspândit foarte repede printre figurile de marcă din industria de divertisment americană.
Kenneth Starr, care se află în custodia poliţiei americane, se confruntă cu mai multe capete de acuzare şi riscă o pedeapsă de 50 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenţi cineaşti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Taxi Driver/ Şoferul de taxi" (1976), "Raging Bull/ Taurul furios" (1980) şi "Goodfellas/ Băieţi buni" (1990). Câştigător al unor premii prestigioase în anii '70 - '80 - Globul de Aur, BAFTA, Premiul Sindicatului american al regizorilor de film, Scorsese a fost recompensat cu premiul Oscar pentru regie abia în 2007, pentru filmul "The Departed/ Cârtiţa".
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Klaus Iohannis, cel care a nesfințit Calendarul Alegerilor Prezidențiale la români, ți-a rebotezat Ignatul: Ziua Renașterii Porcilor
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Nava rusă scufundată a fost victima unui „act de terorism”, susține compania proprietară. Care este adevărul din spatele misiunii secrete în Siria?
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul! Ce face în fiecare an, de Crăciun + ce spun fiicele sale despre jurizarea de la MasterChef
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe