Membrii trupei The Police, reuniţi în 2007, exclud ideea unui nou album de studio

Chitaristul trupei de rock The Police, Andy Summers, a spus că se simte "reînsufleţit" datorită turneului de revenire al formaţiei sale pe scena muzicii, dar că nu se are în vedere niciun album nou.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei The Police, reuniţi în 2007, exclud ideea unui nou album de studio

Membrii trupei The Police, reuniţi în 2007, exclud ideea unui nou album de studio

"Este super, în fiecare seară este diferit", a explicat, marţi, Summers, în timpul unei conferinţe de presă care precedă un concert la Tokyo.

Solistul Sting, toboşarul Stewart Copeland şi chitaristul Andy Summers şi-au început turneul în mai 2007 şi îl vor încheia anul acesta. Trio-ul s-a destrămat oficial în 1986. În perioada 1986 - 2007, cei trei membri ai trupei au cântat împreună doar de două ori, în 2003, când au fost incluşi în America's Rock and Roll Hall of Fame, şi la nunta lui Sting cu Trudie Styler, în 1992.

Trupa a concertat deja în America de Nord, America de Sud, Oceania şi Asia. Potrivit publicaţiei Billboard, până pe 30 septembrie, The Police a încasat peste 171 de milioane de dolari, din 53 de spectacole la care au participat peste 1,5 milioane de spectatori.

Summers, în vârstă de 65 de ani, a dat asigurări că, în ciuda vârstei înaintate a trupei, concertele au atras un public variat: "În America latină am avut spectatori adolescenţi, tineri cu vârsta de 20 de ani, ne-am simţit reînsufleţiţi", a explicat acesta.

Pe plan muzical, chitaristul a declarat că se simte mulţumit de performanţele scenice ale trupei: "Facem ce putem pentru ca vechile noastre cântece să sune bine", a spus acesta.

Summers a respins ideea unui nou album, spunând că trupa nu lucrează "la niciun cântec nou".

După Tokyo, The Police va mai susţine două concerte în Hawai şi apoi cântăreţii vor lua o pauză de trei luni. Alte concerte sunt prevăzute pentru Europa, începând din iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici