Mihai Trăistariu, Taxi, Kripton şi VH2, în recital la Mamaia 2007

Mihai Trăistariu şi trupele Taxi, Kripton şi VH2 vor susţine recitaluri la ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2007, care se va desfăşura în perioada 23 - 26 august, informează organizatorii evenimentului.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Mihai Trăistariu, Taxi, Kripton şi VH2, în recital la Mamaia 2007

Mihai Trăistariu, Taxi, Kripton şi VH2, în recital la Mamaia 2007

Mihai Trăistariu şi invitaţii săi vor susţine un recital de 60 de minute pe 23 august, în timp ce Millenium va concerta pe 24 august, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe 25 august, este pregătit un recital Big-Band Radio, urmat de Mondial, Taxi, Kripton.

VH2 va concerta în ultima zi a Festivalului, pe 26 august.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2007 se va desfăşura, sub formă de spectacol televizat, pe scena Teatrului de Vară din Mamaia. În primele două zile va avea loc concursul de Interpretare şi Creaţie, urmând ca pe 25 august să aibă loc un recital. Ultima zi a festivalului este dedicată Galei laureaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici