Modelele plinuţe schimbă lumea modei în 2010 - FOTO

Cinci modele cu forme pozează în pictoriale provocatoare într-o ediţie specială a V Magazine, ce va apărea pe 14 ianuarie, lucru care ar putea schimba lumea modei în 2010, potrivit dailymail.co.uk.

Urmărește
276 afișări
Imaginea articolului Modelele plinuţe schimbă lumea modei în 2010 - FOTO

Modelele cu forme schimbă lumea modei în 2010 (Imagine: dailymail.co.uk)

În imaginile realizate de fotograful norvegian Solve Sundsbo, modelele cu forme sunt pozate în costume de baie, lenjerie intimă Dolce & Gabbana, chiar şi nud.

Solve Sundsbo a mărturist că este încântat de această experienţă: "Mă bucur că am avut ocazia să arăt că se poate să fii frumoasă şi sexy în afara interpretărilor înguste care în mod normal ne definesc".

În ultimele luni, supermodelul Lara Stone a devenit celebră datorită mărimii sale 8, majoritatea modelelor din Marea Britanie având mărimea 4-6. De asemenea, în luna septembrie, designerul britanic Mark Fast, a creat o adevărată "nebunie" în presă cu prezentarea sa din cadrul London Fashion Week, în care a folosit modele cu forme, în urma acestei decizii fiind părăsit de stilistul său.

Se pare că lumea modei începe să se schimbe, începând să accepte femei cu diferite forme. Astfel, ar putea reuşi să arate femeia într-adevăr aşa cum este, menţionează Dailymail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici