- Home
- Life-Inedit
- LOS ANGELES, (09.02.2020, 14:29)
- Razvan Tupa
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Motivul pentru care gala premiilor Oscar nu are gazdă nici în 2020
Gala premiilor acordate de Academia Americană de Film, distincţii cunoscute sub numele de Oscar, nu va avea o gazdă, fiind al doilea an la rând când organizatorii preferă această formulă mizând pe momentele oferite de diferitele vedete invitate să înmâneze fiecare distincţie în parte.
Urmărește
1406 afișări
Motivul pentru care gala premiilor Oscar nu are gazdă nici în 2020
Academia Americană de Film s-a văzut nevoită să renunţe pentru prima dată după trei decenii la serviciile unei gazde a ceremoniei de acordare a premiilor Oscar în 2019. Timp de 30 de ani câte o celebritate a fost invitată să fie maestru de ceremonii făcând legătura între momentele spectacolului. Kevin Hart, care trebuia să prezinte în 2019 gala, a renunţat la poziţie după ce a fost acuzat de homofobie din cauza unor mesaje distribuite pe contul său de Twitter cu zece ani mai devreme. Comicul a încercat să îi contrazică pe cei care l-au acuzat dar nici declaraţiile sale, nici interviurile şi nici măcar o serie difuzată de Netflix în care a recunoscut că a reacţionat ”imatur” la acuzaţii, nu i-au mai salvat renumele. În cele din urmă, organizatorii galei i-au cerut să îşi ceară scuze pentru lucrurile pe care le-a afirmat sau să renunţe la poziţia de gazdă. Soluţia găsită în ultimul moment a fost ca înmânarea premiilor să se facă fără nicio gazdă, vedetele invitate să înmâneze fiecare premiu şi câştigătorii bucurându-se de toată atenţia publicului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Printre acestea s-au numărat Tina Fey şi Amy Poehler, iar Bradley Cooper şi Lady Gaga, au oferit momente memorabile interpretând piesa ”Shallow” din pelicula lor nominalizată, ”A Star Is Born”.
Compania ABC, care a transmis gala din 2019, a anunţat că soluţia aleasă s-a bucurat de o creştere a audienţei cu 11,5 procente faţă de anul anterior, ajungând la 30 de milioane de telespectatori.
Preşedintele ABC Network, Karey Burke s-a declarat ”extrem de fericită” de felul în care a decurs ceremonia din 24 februarie 2019.
"Sunt şanse să repetăm ceea ce considerăm o formulă de succes”, a spus oficialul.
De altfel, telespectatorii nu vor duce lipsă de vedete pe scena Oscarurilor în 2020. Pelicule de succes în cinematografe precum ”Joker” şi ”Once Upon a Time in Hollywood” asigură prezenţa unor staruri precum Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie şi Joaquin Phoenix în sală. Iar producţiile Netflix ca ”The Irishman”, în regia lui Martin Scorsese, cu legende ca Robert De Niro, Joe Pesci şi Al Pacino, ori , ”Marriage Story”, care au adus nominalizări pentru nume ca Adam Driver şi Scarlett Johansson aduc în sală o altă serie de nume mari.
Alte filme favorite la distincţiile acordate luni dimineaţă sunt ”Jojo Rabbit” şi ”Parasite”.
Gala celei de-a 92-a ediţii a Premiilor Oscar are loc luni dimineaţă, de la ora 3.00 (ora României), la Los Angeles.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Ce surprize ascunde pachetul cu cadouri de 215.000 de dolari, pregătit pentru nominalizaţii la Oscar
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe