Nadia Comăneci a gătit româneşte pentru masa de Revelion

Marea gimnastă Nadia Comăneci a trecut noaptea dintre ani cu o masă specială, sarmale în foi de viţă, potrivit postării de pe Facebook.

Urmărește
603 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci a gătit româneşte pentru masa de Revelion

Nadia Comăneci a gătit româneşte pentru masa de Revelion

Stabilită în Statele Unite de aproape 30 de ani, cea care a definit perfecţiunea în gimnastică rămâne îndrăgostită de tradiţiile româneşti şi unul dintre cei mai importanţi ambasadori mondiali ai României.

Astfel, Nadia Comăneci nu a uitat să includă în meniul de Revelion tradiţionalele sărmăluţe în foi de viţă.

"Gătind sarmale româneşti în foi de viţă pentru Anul Nou", este mesajul care însoţeşte video-ul postat de Nadia Comăneci pe Facebook şi care arată o cratiţă cu sarmale pe aragaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici