New York, cel mai influent oraş al modei din lume - Reuters

New York a primit titlul de cel mai influent oraş al modei din lume, pentru al patrulea an consecutiv, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Global Language Monitor, serviciul de monitorizare a mass media de pe glob, informează Reuters.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului New York, cel mai influent oraş al modei din lume - Reuters

New York, cel mai influent oraş al modei din lume - Reuters

Organizaţia non-profit Global Language Monitor monitorizează cuvinte sau fraze cheie apărute în presa scrisă şi audiovizuală din lume, pe internet sau în blogosferă şi pe baza acestora compilează anual un top al celor mai influente oraşe ale modei din lume.

În urmă cu patru ani, oraşul american New York l-a surclasat pe liderul de până atunci, Paris, şi de atunci s-a menţinut pe această poziţie de top.

Anul acesta, Roma s-a situat pe locul al doilea, oraşul fiind urmat în ordine de Paris, Milano şi Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici