Noul videoclip Montuga, lansat în premieră pe Apropo.ro

Trupa Montuga şi-a lansat, miercuri, în premieră pe www.apropo.ro, noul videoclip “Why, why, why”.

67 afișări
Imaginea articolului Noul videoclip Montuga, lansat în premieră pe Apropo.ro

Noul videoclip Montuga, lansat în premieră pe Apropo.ro (Imagine: apropo.ro)

“Why, why, why” este cel de-al doilea hit al trupei Montuga după Sofia, hitul de debut.

Videoclipul are o poveste inedită şi personaje desenate, cei de la Montuga vrând să sublinieze ideea că, indiferent de cum arăţi sau cum eşti, fiecare dintre noi îşi găseşte fericirea într-un final.

Povestea este o continuare a ideii videoclipului piesei Sofia, iar varianta disponibilă pe www.apropo.ro are parte de un ritm modificat faţă de varianta iniţială.

Trupa Montuga s-a lansat recent pe piaţă şi este compusă din Mika Moupondo şi Mihai Ristea.

Lansarea în premieră a videoclipului “Why, why, why” face parte din seria premierelor muzicale de pe apropo.ro la care au participat artişti precum Dana Nălbaru (care a lansat albumul Parfum şi videoclipul piesei “Tu”), Loredana care a lansat pe apropo.ro controversatul videoclip al piesei Tzuki, Anda Adam care a lansat videoclipul piesei „Sufletul Meu”, Cristina Spătar care a lansat „Go High”şi Alb Negru care a lansat videoclipul piesei „Amintiri”. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici