Nu e vorba nici de condiţiile meteo, nici de alertele teroriste: Motivul cel mai des întâlnit pentru care companiile aeriene amână zborurile

Nu e oficial, dar cel mai des întâlnit motiv pentru care zborurile sunt amânate nu sunt condiţiile meteo, alertele teroriste, ci şobolanii. Ei sunt cei care ţin aeronavele la sol, uneori chiar şi 24 de ore.

Urmărește
872 afișări
Imaginea articolului Nu e vorba nici de condiţiile meteo, nici de alertele teroriste: Motivul cel mai des întâlnit pentru care companiile aeriene amână zborurile

Nu e vorba nici de condiţiile meteo, nici de alertele teroriste: Motivul cel mai des întâlnit pentru care companiile aeriene amână zborurile

Un lucru de acest fel s-a întâmplat la o companie indiană care a trebuit să amâne un abor cu aproape 12 ore din cauza unui şobolan.

Potrivit simplyflying.com, Lucrurile sunt foarte serioase în ce priveşte prezenţa rozătoarelor la bordul avioanelor, pentru că există riscul ca acestea să roadă cabluri, lucru care nu e de preferat să fie descoperit la 30000 de km în aer.

După ce animalul a fost prins, aeronava a fost controlată în amănunţime, a fost fumigată şi aerisită, lucru care a durat 12 ore.

Zborul, care trebuia să aibă loc la 6.10, s-a întâmplat la 17.30, dar pasagerii au fost transportaţi în siguranţă.

Air India a refuzat să lanseze orice comentariu şi nu a răspuns la telefoane sau la e-mailuri, pe tot parcursul zilei de miercuri, atunci când a avut loc incidentul.

Amânări pe motiv de şobolani la bord au mai avut loc şi la companii din alte ţări. Alaska Airlines a trecut prin ceva asemănător, compania germană Air Berlin şi, de asemenea, Air Canada.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici