- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (13.02.2020, 17:35)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Numele unor medicamente, cele mai frecvente cuvinte folosite de sinucigaşi
Crisis Text Line, un serviciu de prevenire a sinuciderilor care funcţionează pe bază de mesaje scrise, a dat publicităţii cuvintele folosite cel mai frecvent de sinucigaşi, iar acestea sunt „ibuprofen”, „excedrină”, „acetaminofen”, „800 mg”. Lor li se alătură un emoji, cel care indică o pastilă.
Urmărește
2247 afișări
Numele unor medicamente, cele mai frecvente cuvinte folosite de sinucigaşi
Crisis Text Line, un serviciu de prevenire a sinuciderilor prezent în SUA, Canada şi Marea Britanie, a făcut publice cuvintele folosite cel mai frecvent de sinucigaşi. Potrivit specialiştilor, descoperirea este una suprinzătoare, întrucât majoritatea s-ar aştepta la cuvinte precum „ajutor”, „trist”, „disperat”, dar acestea indică doar „sentimente îngrozitoare”.
„De fapt, cuvintele pe care trebuie să le cauţi sunt cele legate de modalitatea prin care încerci acel lucru teribil”, a spus Nancy Lublin, fondatoarea Crisis Text Line.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Uzurpatorul
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
SUA se confruntă cu o creştere a numărului de sinucigaşi. Potrivit autorităţilor, în 2018, peste 48.000 de persoane s-au sinucis.
Serviciile de prevenire a sinuciderilor, care funcţionează fie pe bază de apeluri telefonice, fie prin mesaje text, pot fi utile în situaţii de criză.
De la lansare, în 2013, Crisis Text Line a primit 129 de milioane de mesaje. Serviciul foloseşte algoritmi pentru a detecta mai bine persoanele cu risc înalt, astfel încât cazurile cele mai grave să aibă prioritate. Potrivit lui Lublin, noul algoritm are o acurateţe de 86%.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe