- Home
- Life-Inedit
- LONDRA, (15.09.2010, 17:49)
- , ,
O britanică suferind de migrenă acută a început să vorbească cu accent franţuzesc - VIDEO
O femeie în vârstă de 49 de ani care locuieşte în sudul Marii Britanii a început să vorbească cu accent franţuzesc după o migrenă puternică, devenind astfel unul dintre cele 60 de cazuri de "sindrom al accentului străin" diagnosticate pe plan mondial până în prezent.
Urmărește
54 afișări
O britanică suferind de migrenă acută a început să vorbească cu accent franţuzesc
Kay Russell, care locuieşte în localitatea Cheltenham din sudul Marii Britanii, a declarat pentru cotidianul Gloucester Echo că nu a încercat "să vorbească cu accent", că nu cunoaşte limba franceză, iar acest lucru reprezintă pentru ea "un handicap".
Incidentul s-a petrecut în ianuarie 2010. Kay Russell a mers la culcare suferind de o migrenă puternică şi s-a trezit a doua zi vorbind cu un pronunţat accent franţuzesc.
Cei care nu o cunosc cred că Russell este o franţuzoaică locuind în Marea Britanie sau o persoană originară din Europa de Est.
ULTIMELE ȘTIRI
-
TU l-ai vota pe Donald Trump, dacă ar candida la Președinția României? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Cornel Oţelea, singurul handbalist român care a câştigat de trei ori titlul mondial, a murit
-
Elon Musk reacţionează la comentariile privind gestul său de la învestirea lui Trump: „Atacul este atât de obosit”
-
Războiul din Ucraina, ziua 1064. Trump afirmă că SUA „probabil” vor sancţiona Rusia dacă Moscova refuză negocierile de pace / Secretarul de Stat al SUA: Vrem să punem capăt războiului din Ucraina, astfel încât acesta să nu reînceapă peste 3-4 ani
Persoanele care au acest sindrom al accentului străin suferă în realitate de o tulburare de vorbire, iar cei care le ascultă sunt tentate să le atribuie un accent străin din cauza acestor schimbări de pronunţie.
Sindromul accentului străin este cauzat de distrugeri ale anumitor zone ale creierului asociate cu vorbirea, provocate de un atac cerebral sau un traumatism cranian.
Sindromul a fost identificat pentru prima oară în anii 1940 şi a rămas până în prezent una dintre cele mai rare afecţiuni cunoscute.
Modificarea pronunţiei poate fi permanentă sau poate să dureze doar câteva ore. Nu se cunoaşte deocamdată niciun tratament eficient pentru acest sindrom.
Citește pe alephnews.ro: Micile detalii fac diferența. Ce să NU faci la un interviu de angajare
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Surpriză la început de an: FMI a schimbat şeful pentru România şi descinde la Bucureşti la începutul lunii februarie să se întâlnească cu Guvernul şi BNR pentru a ”analiza evoluţiile economice şi financiare recente”
A doua cea mai mare metropola a lumii riscă să dispară sub ape, iar soarta mega-oraşului atârnă în mâinile unui miliardar
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Jurata de la show-ul de talente, fotografiată de paparazzi la întâlnirea cu celebrul milionar mai tânăr cu 12 ani decât ea
PROSPORT.RO
Victor Ponta rupe tăcerea după ce s-a aflat că a divorțat de Daciana Sârbu: „Au avut prea mult de suferit toți din cauza…”
CANCAN.RO
Orașul din România în care ești AMENDAT cu 2.500 lei dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe