- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (29.01.2019, 09:39)
- Stelian Turlea
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
O carte pe zi: "Ce este educaţia financiară… de fapt? ", de Robert T. Kiyosaki şi Tom Wheelwright
"Astăzi, nici măcar un milionar nu poate trăi cu 15 000 de dolari pe an. S-a terminat cu basmele?"
Urmărește
515 afișări
O carte pe zi: "Ce este educaţia financiară… de fapt? ", de Robert T. Kiyosaki şi Tom Wheelwright
Robert T. Kiyosaki, un american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii, a ajuns faimos după ce a publicat "Tată bogat, tată sărac", cartea numărul 1 despre finanţele personale din toate timpurile. Era şi prima carte din istorie despre finanţele personale. Cartea a contestat şi a schimbat felul în care zeci de milioane de oameni din toată lumea înţeleg banii. Cu o perspectivă despre bani şi despre investiţii care contrazice adesea gândirea convenţională, autorul şi-a câştigat reputaţia internaţională comunicând onest, ireverenţios şi curajos - şi devenind, astfel, un susţinător pasionat şi explicit al educaţiei financiare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
ICC emite mandat de arestare pe numele lui Netanyahu și Gallant
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
-
Curtea Penală Internaţională a emis mandate de arestare pentru Benjamin Netanyahu şi Yoav Gallant
-
De teama intensificării războiului din Ucraina, Ungaria instalează un sistem antiaerian la graniţă şi pune unele unităţi militare în alertă
A publicat numeroase alte volume, dovadă numeroasele titluri ale seriei "Kiyosaki" de la Editura Curtea Veche. Tom Wheelwright este expert contabil, forţa creatoare din spatele Pro Vision, cea mai importantă firmă strategică de contabilitate. Împreună au scris această carte despre ce nu ai învăţat niciodată la şcoală.
Spun editorii: "Odată ca niciodată, oamenii care puneau bani deoparte erau câştigători. Odată ca niciodată, oamenii puteau pune bani deoparte şi deveneau bogaţi. Astăzi, cei care pun bani deoparte sunt perdanţi.
Să vedem ce s-a întâmplat cu valoarea economiilor: În 1970, dacă puneai deoparte 1 milion de dolari, câştigai o dobândă de 15%, adică 150.000 de dolari pe an. În 2017, dacă pui deoparte 1 milion de dolari câştigi o dobândă de 1,5%, adică 15 000 de dolari pe an. Astăzi, nici măcar un milionar nu poate trăi cu 15 000 de dolari pe an. S-a terminat cu basmele?
«Ce este educaţia financiară… de fapt?» este o o carte despre o educaţie financiară reală - şi nu despre basme precum: «Mergi la şcoală, ia-ţi o slujbă, munceşte din greu, cumpără-ţi o casă, plăteşte-ţi datoriile şi investeşte pe termen lung la bursa de valori»".
La finalul cărţii veţi găsi 10 lecţii video despre educaţia financiară şi 10 lecţii TV pentru a-ţi deştepta genul financiar.
În fapt, cartea de faţă este continuarea cărţii "Tată bogat, tată sărac". Dacă eşti în căutarea unor noi idei despre cum să supravieţuieşti şi să-ţi meargă bine în viitor, aceasta este cartea potrivită pentru tine.
Robert T. Kiyosaki, în colaborare cu Tom Wheelwright - "Ce este educaţia financiară… de fapt? De ce devin bogaţii mai bogaţi?" Editura Curtea veche, seria Kiyosaki. Traducere de Nicoleta Mitrofan.
Citește pe alephnews.ro: Unul din trei oameni suferă de „ura față de mișcare”. Fenomenul poartă numele de misokinezie
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Preotul care a lăsat-o pe Sabrina Carpenter să filmeze scene provocatoare în Biserică a fost eliberat
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ce imagini! Apariția decoltată şi transparentă a celei mai frumoase jurnaliste sportive din lume
PROSPORT.RO
Răsturnare de situație! Silviu Prigoană nu ar avea un testament. Cine ar fi primit toată averea sa
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe