O casă din Detroit a fost vândută pentru un dolar

O casă din Detroit, Statele Unite ale Americii, a fost vândută pentru un dolar, fiind declarată clădire dezafectată din vara trecută, după ce a fost cumpărată cu 65.000 de dolari în 2006, informează Fox News.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului O casă din Detroit a fost vândută pentru un dolar

O casă din Detroit a fost vândută pentru un dolar (Imagine: www.detnews.com)

Banca ce deţinea casa dezafectată a fost atât de nerăbdătoare s-o vândă, încât a scăzut preţul până la un dolar, pentru a găsi un cumpărător.

Potrivit ziarului The Detroit News, o localnică a cumpărat locuinţa la două săptămâni după ce anunţul de vânzare a fost publicat. Proprietatea o va costa pe femeie 3.900 de dolari, până în 2009, din taxe.

În momentul vânzării, casa nu mai avea gard, garaj, instalaţie de iluminat, ţevi sau chiuvetă de bucătărie. Chiar şi storurile de la geamuri au fost luate şi puse la o casă din apropiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici