- Home
- Life-Inedit
- BEIJING, (17.12.2018, 16:24)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
O companie de biotehologie din China oferă servicii de CLONARE a animalelor de companie. Cât costă procedura
O companie de biotehnologie din China oferă servicii de clonare a animalelor de companie, pentru sume care pornesc de la 55.000 de dolari, potrivit Reuters.
Urmărește
986 afișări
O companie de biotehologie din China oferă servicii de CLONARE a animalelor de companie. Cât costă un astfel de
Juice este un câine star care a jucat în peste zece filme şi producţii de televiziune din China, dar, pe măsură ce a îmbătrânit, antrenorul său, He Jun, şi-a dorit ca acesta să fie nemuritor.
"Juice este un element de proprietate intelectuală cu multă influenţă în social media", spune He Jun despre căţelul în vârstă de nouă ani.
Din acest motiv, He a apelat la Sinogene, prima companie din China care furnizează servicii de clonare a animalelor de companie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Sinogene s-a aflat pe prima pagină a ziarelor în luna mai 2017, când a reuşit să cloneze un câine beagle. O lună mai târziu, Sinogene a lansat serviciul de clonare, procedură care poate porni de la 55.000 de dolari.
Mi Jidong, CEO al Sinogene, spune că acest serviciu este în stadiul iniţial, dar plănuieşte să îl extindă pentru a include şi procedura de editare genetică.
Companiile de biotehnologie din China sunt în plin avânt, iar, comparativ cu Vestul, legislaţia din această ţară este mai permisivă.
La începutul acestui an, un laborator din Shanghai a produs primele două clone ale unor maimuţe, nişte macaci. Mai controversat este cercetătorul He Jiankui, de la Universitatea de Ştiinţă din Sud-Vestul Chinei, care, luna trecută, a anunţat că a folosit tehnologia de editare a genelor pentru a modifica nişte gemene în faza de embrion.
În China există reglementări în ceea ce priveşte animalele utilizate pentru experimente în laborator, dar nu există legi explicite privind clonarea acestora.
Guvernul sprijină industria clonării, considerată de înaltă tehnologie, având în vedere profiturile pe care le poate genera, a explicat profesorul Tin-Lap Lee, de la Universitatea Chineză din Hong Kong.
În cazul lui Juice, au fost colectate mostre de piele de pe abdomenul inferior al câinelui, iar, în câteva săptămâni, specialiştii de la Sinogene au putut să izoleze ADN-ul şi să fertilizeze un ovul, care a fost implantat în uterul unei căţele mamă surogat, în acest caz, o femelă beagle.
Clona lui Juice, "micul Juice", s-a născut la mijlocul lunii septembrie, a rămas în laborator până a împlinit o lună, apoi a fost predat antrenorului, în cadrul unei mici ceremonii la care a participat şi originalul.
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe