- Home
- Life-Inedit
- LONDRA, (20.04.2010, 17:14)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
O femeie din Marea Britanie a început să vorbească cu accent chinezesc după o migrenă severă
O femeie din Marea Britanie a început să vorbească limba engleză cu accent chinezesc după ce a suferit o migrenă puternică, declarându-se o victimă a sindromului accentului străin.
Urmărește
25 afișări
O femeie din Marea Britanie a început să vorbească cu accent chinezesc după o migrenă severă (Imagine: www.dailymail.com)
Sarah Colwill, în vârstă de 35 de ani, locuieşte în oraşul Plymouth din sud-vestul Angliei şi susţine că şi-a pierdut accentul caracteristic acelei regiuni în favoarea celui chinezesc, deşi nu a vizitat niciodată China.
Ea face în prezent logoterapie, după ce a suferit, în luna martie, o criză migrenoasă care i-a produs leziuni la nivelul creierului.
"După o criză de migrenă, medicii de pe ambulanţă mi-au spus că vorbeam ca o chinezoaică. Din spital, am vorbit la telefon cu nora mea, dar ea nu m-a recunoscut. De atunci, prietenii îmi închid telefonul, deoarece cred că au de-a face cu o farsă", a declarat Sarah Colwill.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
Croaţia îşi alege duminică noul preşedinte. Ce şanse are „Trump al Croaţiei”
"În primele săptămâni era destul de amuzant, dar gândul că voi rămâne cu acest accent chinezesc este cu adevărat deprimant. Vocea mea începe să mă agaseze. Nu mai e vocea mea", a continuat ea.
Sindromul accentului străin este, în general, asociat cu traumatismele cerebrale. El a fost identificat pentru prima oară la începutul secolului al XX-lea şi de atunci au fost înregistrate câteva zeci de cazuri pe plan mondial.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe