- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (05.09.2020, 17:04)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
O geantă Yves Saint Laurent în valoare de 19.000 de dolari a fost distrusă de vameşii australieni
O poşetă Saint Laurent din piele de aligator, în valoare de 19.000 de dolari, a fost distrusă de vameşii australieni pentru că persoana care a achiziţionat-o nu a avut toate licenţele de import cerute de legea din Australia, relatează CNN.
Urmărește
5612 afișări
O geantă Saint Laurent în valoare de 19.000 de dolari a fost distrusă de vameşii australieni/ Profimedia/ Ilustraţie generică: geantă din piele de aligator
Geanta, cumpărată online de la un butic din Franţa, a fost confiscată de The Australian Border Force (ABF) şi se afla din ianuarie într-un depozit de marfă din Perth, Australia de Vest.
Cumpărătorul cheltuise 26.313 de dolari australieni pe geantă.
Customs officials seized and destroyed this $19,000 bag after it was brought into Australia without a permit https://t.co/1NBhH7A1aK
— CNN International (@cnni) September 4, 2020ULTIMELE ȘTIRI
COVID a fost scăpat dintr-un laborator din China, potrivit FBI. Agenția nu a avut voie să-l informeze pe Biden
Casa Albă: Trupele nord-coreene de pe front se confruntă cu pierderi uriaşe
Bărbat împuşcat mortal în timpul unei partide vânătoare din Vrancea
Efectele sabotajelor din Marea Baltică: NATO îşi va spori prezenţa în zonă
Produsele din piele de aligator sunt permise în ţară, dar accesul acestora este controlat în temeiul Convenţiei privind comerţul internaţional cu specii pe cale de dispariţie (CITES).
Deşi cumpărătorul a obţinut o licenţă de export din Europa, ea nu deţinea un permis de import CITES pentru Australia, a declarat Departamentul pentru Agricultură, Apă şi Mediu într-un comunicat.
Drept urmare, a spus departamentul, geanta a fost confiscată, fără ca alte măsuri să mai fie luate împotriva cumpărătorului.
Vorbind despre incident, ministrul mediului Sussan Ley i-a avertizat pe importatori că trebuie să aibă permisele corecte pentru a aduce anumite produse în ţară.
"Cu toţii trebuie să fim conştienţi de ceea ce achiziţionăm online, deoarece restricţionarea comerţului cu produse de origine animală este crucială pentru supravieţuirea pe termen lung a speciilor pe cale de dispariţie", a spus Ley, adăugând că Australia monitorizează îndeaproape ceea ce intră şi iese din ţară.
Jason Wood, ministrul adjunct pentru Vamă, Siguranţă Comunitară şi Afaceri Multiculturale, a declarat că ţara are grijă de articolele importate ilegal, inclusiv „accesorii de modă, bibelouri, blănuri, animale împăiate şi fildeş”.
O piele de lup canadian se numără printre obiectele confiscate recent de ofiţerii ABF din Perth.
În Australia, infracţiunile comerciale cu animale sălbatice pot fi pedepsite cu până la 10 ani de închisoare şi cu o amendă de 222.000 de dolari australieni.
Citește pe alephnews.ro: Finlanda și Estonia lansează patrule navale în urma suspiciunii de sabotaj rusesc în cazul Estlink 2. Rutte: „NATO va spori prezența în Marea Baltică”
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Drumul spre distracția de Revelion e aglomerat: Rute alternative și sfaturi esențiale pentru un drum sigur spre munte
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ce a putut să scrie o tânără pe salata boeuf, de Crăciun? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial
CANCAN.RO
Cristina Demetrescu ne spune care sunt cele 2 zodii care își vor schimba radical viața în 2025
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe