O mamă şi-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori

O femeia a fost condamnată pentru rele tratamente în familie, după ce şi-a tatuat în mod repetat cei trei copii. Cel mai mic avea doar 5 ani când a fost tatuat pentru prima dată.

1190 afișări
Imaginea articolului O mamă şi-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori

O mamă şi-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori

S-a întâmplat în Suedia. Femeia a fost condamnată pentru rele tratamente în familie. Ea le-a spus judecătorilor că nu a făcut altceva decât să satisfacă dorinţa copiilor ei, toţi minori, de a fi tatuaţi.

Mama, rezidentă a regiunii Kalmar din sudul Suediei, în vârstă de 35 de ani, ar fi tatuat în mod repetat copiii cu ajutorul unui bărbat între 2019 şi 2022.

Plângerea a fost depusă de părinţii colegilor de clasă ai copiilor.

Atât mama, cât şi bărbatul care a ajutat-o au fost condamnaţi pentru rele tratamente, deşi amândoi au respins categoric acuzaţiile. Femeia a recunoscut că şi-a tatuat copiii, justificând fapta prin faptul că nu credea că este ilegal şi că însuşi copiii au cerut un tatuaj, dar s-au răzgândit după ce i-a durut.

Copiii nu erau însă suficient de mari pentru a lua o decizie cu privire la un posibil tatuaj şi că, prin urmare, nu a existat consimţământ, a decis tribunalului districtual, conform televiziunii publice suedeze Svt.

Femeia a fost obligată să muncească 100 de ore în folosul comunităţii şi să plătească despăgubiri pentru daunele suferite de copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici