O piesă rară de Lego, pierdută în mare de 27 de ani, a fost găsită pe o plajă britanică de un copil

  • O piesă rară de Lego, pierdută în urmă cu 27 de ani în mare în timpul unei furtuni, a fost găsită pe o plajă de un copil de 13 ani.
  • Piesa reprezintă o caracatiţă.
  • Copilul obişnuia să verifice plaja în apropierea căreia au fost pierdute piesele de Lego.
2819 afișări
Imaginea articolului O piesă rară de Lego, pierdută în mare de 27 de ani, a fost găsită pe o plajă britanică de un copil

Sura foto: PA

Aproximativ cinci milioane de piese Lego, aflate pe un vapor, s-au pierdut în 1997. Acestea au căzut în apă, în apropierea plajei din Marazion, Anglia, în timpul unei furtuni.

Ulterior, pe plajă au ajuns mai multe piese care au început să fie vânate de colecţionari. Cele mai rare piese, aproximativ 4.000, sunt cele care înfăţişează caracatiţa.

Prima de acest tip a fost găsită chiar în anul accidentului. Recent, un băiat de 13 ani a reuşit să descopere a doua caracatiţă, potrivit Sky News.

Acesta verifica plaja de doi ani, perioadă în care a găsit 789 de diferite piese Lego.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici