O poveste despre fotbal şi un interviu cu John Lennon, la Future Shorts

"Alptraum", o poveste amuzantă despre fotbal, visuri şi credinţă, şi "I met the Walrus", un interviu cu John Lennon transformat în animaţie, se numără printre scurtmetrajele care vor fi prezentate sâmbătă, la prima ediţie din acest an a festivalului Future Shorts, anunţă organizatorii.

Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului O poveste despre fotbal şi un interviu cu John Lennon, la Future Shorts

O poveste despre fotbal şi un interviu cu John Lennon, la Future Shorts

Festivalul internaţional de scurtmetraje Future Shorts, adus în România de Asociaţia Oricum şi Feeder.ro, în parteneriat cu Vodafone România, revine la Bucureşti sâmbătă, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Galeriile ArtExpo.

Spectatorii vor urmări o nouă colecţie de filme scurte, de ficţiune, documentare, animaţie şi pelicule experimentale care vor deschide anul evenimentelor.

Doi dintre cei mai apreciaţi DJ din România, TRG şi SEB, vor transforma ultima zi din ianuarie în prima petrecere explozivă a anului.

Sâmbătă vor fi prezentate filme din SUA, Belgia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Elveţia şi Marea Britanie, printre titluri numărându-se "Iubiri rătăcite/ Les amours perdus" (Danemarca, 2005) - care încearcă să răspundă la o întrebare dificilă: "Faptul că ai un partener de viaţă te face mai fericit sau numai oamenii fericiţi îşi găsesc un partener?" -, şi "The Bloody Olive", o poveste despre un Crăciun din anul 1951.

Future Shorts oferă cineaştilor şansa de a-şi promova producţiile prin cea mai mare platformă internaţională, iar publicul larg are ocazia de a viziona, în fiecare lună, o serie nouă de scurtmetraje dintre cele mai originale şi inventive.

Festivalul Future Shorts cuprinde evenimente ce se desfăşoară concomitent în peste 30 de ţări din toată lumea şi a lansat de curând canale dedicate pentru vizionarea scurtmetrajelor, atât pe Joost, platforma de televiziune online (www.futureshorts.com/joost), cât şi pe YouTube (www.youtube.com/user/futureshorts).

În România, festivalul se desfăşoară la Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara.

Citeşte şi:

Future Shorts - un eveniment ce încearcă să schimbe percepţia despre media şi scurtmetraje

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici