Evenimentul continuă seria galelor Eating & Drinking Awards din plan internaţional şi are ca principal scop selectarea locaţiilor de referinţă pentru a redacta recomandări de calitate, conform sloganului „unde şi de ce”.
Juriul format din Mişu Negriţoiu, Ştefan Iordache, Horaţiu Florescu, Amalia Enache şi Stela Nadoleanu, împreună cu cititorii revistei TimeOut Bucureşti au ales cei 14 câştigători ai celor mai bune restaurante din Bucureşti.
Astfel, câştigătorii celor 14 categorii premiate în acest an sunt:
Oraşul Interzis (Cel mai bun restaurant chinezesc),
La Cantine de Nicolai (Cel mai bun restaurant fusion),
Taj (Cel mai bun restaurant indian),
Benihana (Cel mai bun restaurant japonez),
Aquarium (Cel mai bun restaurant italienesc),
Four Seasons (Cel mai bun restaurant libanez),
Caru’ cu bere (Cel mai bun restaurant românesc),
Mama Leone (Cel mai bun restaurant cu specific pescăresc),
Mesogios (Cel mai bun restaurant mediteranean),
Balcic (Cel mai bun restaurant cu specific naţional),
Casa Satya (Cel mai bun restaurant cu mâncare organică),
La Bonne Bouche (Cel mai bun restaurant nou deschis),
Uptown (Cel mai bun restaurant de business)
Taj (Premiul de popularitate).
Gala Eating & Drinking Awards Bucureşti se află la a treia ediţie, câştigând astfel un rol important în domeniul recomandărilor de calitate în privinţa restaurantelor, barurilor şi cafenelelor din Bucureşti.
Pe plan internaţional, galele anuale de premiere a restaurantelor şi barurilor a devenit o obişnuinţă pentru redacţiile TimeOut din oraşe precum: Londra, Istanbul, Tel Aviv, New York, Cyprus, Abu Dhabi.
Time Out Bucureşti este o revistă lunară de recomandări şi lifestyle urban. Fiecare număr gravitează în jurul cover-story-ului, un subiect de interes general care combină cele două direcţii principale ale revistei: entertainment şi artă. În paginile sale se găsesc toate evenimentele săptămânii următoare, organizate pe 14 secţiuni: film, muzică, nightlife, dans, teatru, artă, carte, copii, prin oraş, sport, unde mâncăm, time in, consum, gay&lesbian.