- Home
- Life-Inedit
- (19.07.2018, 17:20)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Opt lucruri pe care oamenii ar trebui să le facă atunci când merg la Disneyland pentru prima dată
De câţiva ani, fie că vorbim despre cei mici, părinţi sau chiar bunici, Disneyland a devenit destinaţia perfectă de vacanţă a tuturor. Parcurile şi activităţile sunt pentru toate categoriile de vârstă, însă nu multe persoane iau în considerare neprevăzutul. Thisisinsider.com a realizat o listă cu cele mai importante lucruri de care oamenii trebuie să ţină cont atunci când merg în parcul de distracţii. Sfaturile par a fi destinate mai mult părinţilor şi adolescenţilor, însă pot fi puse în aplicare de oricine.
Urmărește
1740 afișări
Foto: Pixabay
Pentru cei care nu au mers până acum la Disneyland, prima experienta s-ar putea să fie palpitantă, poate chiar magică şi să merite toate cheltuielile, însă parcurile de distracţii de toate tipurile s-ar putea să fie foarte greu de explorat dacă nu vor lua în considerare anumiţi factori.
1. Pregătiţi-vă pentru o vreme neaşteptată
Uneori vremea la Disney nu este atât de magică precum e locul. Cei mai mulţi oameni îşi aplică protecţie solară înainte să iasă din casă şi recomandă şi celorlalţi să îşi ia această loţiune la ei. Nu aţi face rău nici dacă aţi lua la dumneavoastră o umbrelă sau un palton în cazul în care vremea este schimbătoare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
-
Dinamo-Rapid, un derby clasic al fotbalului românesc, duminică, în etapa a 21-a Superligii / Anii 60 au oferit confruntări memorabile între cele două echipe
-
Avion de vânătoare american, doborât într-un „caz aparent de foc aliat” deasupra Mării Roşii
Chiar dacă plouă, puteţi sta într-o locaţie închisă, puteţi mânca sau să vă uitaţi la suveniruri. Ploaia poate să vă anuleze planurile, însă poate de asemenea să vă aducă beneficii şi să creaţi alte idei de petrecere a timpului.
2. Nu plătiţi pentru poze pe care vi le puteţi face singuri
Tot ce trebuie să faceţi este să găsiţi o zonă interesantă pentru poze şi să vă fotografiaţi singuri. Sunt foarte mulţi fotografi prin parcuri care se vor oferi să vă realizeze şedinţe foto profesionale individuale sau de familie. Cel mai probabil îi veţi întâlni la intrarea din parcul de distracţii sau în zonele cu personaje celebre precum Castelul Cenuşăresei. În loc să aşteptaţi la cozi imense pentru a vă fotografia, alegeţi un loc frumos cu lumină bună şi opriţi un trecător care vă poate face o poză. Imaginile profesionale arată bine, dar puteţi să le obţineţi şi singuri.
3. Faceţi un plan pentru fiecare loc
Înainte să ajungeţi în parc, căutaţi informaţii despre zonele şi lucrurile din parc. Este bine ca întotdeauna să aveţi o idee bună de petrecere a timpului la Disney, deci este indicat să căutaţi locuri de dinainte să le vizitaţi în aşa fel încât să economisiţi timp. Puteţi să discutaţi cu familia, iar mai apoi să stabiliţi împreună ce veţi vizita.
4. Luaţi-vă un ticket rapid
Ticketele rapide de la Disney, denumite si fastpass, sunt însoţite de biletele pentru parcare. Cu ajutorul acestora oamenii pot să îşi rezerve locurile, plimbările şi evenimentele la care doresc să meargă cu 30 de zile înainte de sosirea la Disney. Acestea scurtează timpul de aşteptare, reducând statul în picioare la cozi preţ de o oră, la doar 15 minute.
5. Luaţi-vă apă şi gustări
Mâncarea poate fi foarte scumpă în parcurile Disney. În timp ce multe zone ale acestuia se deschid de la primele ore ale dimineţii, restaurantele îşi încep programul după ora 11.00. Asiguraţi-vă că mâncaţi copios înainte să ajungeţi în parc şi luaţi-vă la dumneavoastră gustări în aşa fel încât să vă potoliţi foamea. La fel în cazul în care mergeţi mult, este de preferabil să aveţi o sticlă mare de apă.
6. Ajungeţi devreme în parc şi terminaţi activităţile rapid, veţi evita cozile
În timp ce focul de artificii este impresionant, cozile nu. Pentru a le evita este indicat să ajungeţi devreme în parc şi să plecaţi înainte de a se face seară. Este posibil să fie aglomerat şi de dimineaţă, însă nu la fel de tare ca noaptea.
7. Rezumaţi-vă la un singur suvenir
Este foarte uşor să fiţi prinşi în capcana suvenirurilor şi să cheltuiţi în exces. Disney poate fi „cel mai fericit loc din lume”, însă şi cel mai scump. Sunt numeroase magazine şi restaurante localizate în parc gata să vă vândă pălării, magneţi de frigider, păpuşi, lucru care v-ar putea tenta să cheltuiţi bani, mai ales dacă aţi economisit mult pentru a ajunge acolo. Înainte să cumpăraţi diverse lucruri sau cadouri, gândiţi-vă la cât va suferi portofelul dumneavoastră.
8. Faceţi ceea ce este mai bine pentru familia dumneavoastră
Dacă veţi merge la Disney cu cei mici, realizaţi o excursie prietenoasă din care pot învăţa ceva. Doar dumneavoastră ştiţi ce este mai bine pentru familie, aşa că este indicat să vă consultaţi cu aceasta şi să stabiliţi care este scopul comun principal. De cele mai multe ori distracţia este pe primul loc.
Articol scris de Denisa Crăciun
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe