Oraşul italian unde s-a mutat George Clooney a devenit o "Mecca" a turiştilor

George Clooney a transformat oraşul Laglio de pe malul lacului Como, din Italia, într-o "Mecca" a turiştilor, care vin să vadă proprietatea pe care celebrul actor o deţine în această localitate, potrivit contactmusic.com.

Urmărește
42 afișări
Imaginea articolului Oraşul italian unde s-a mutat George Clooney a devenit o "Mecca" a turiştilor

Oraşul italian unde s-a mutat George Clooney a devenit o "Mecca" a turiştilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George Clooney a pus Laglio pe harta turistică în 2001, când a cumpărat o proprietate luxoasă de pe malul lacului Como, pentru a scăpa de agitaţia de la Hollywood.

El recunoaşte, însă, că a transformat orăşelul liniştit într-un "Clooney Disneyland", din cauza fanilor, şi regretă că vecinii săi au fost deranjaţi.

"Acolo scap de circul de a fi o celebritate şi este o schimbare plăcută pentru mine. Însă, din păcate, Laglio a ajuns o Mecca pentru turişti şi trebuie să am grijă când stau acolo. Este un loc foarte frumos. Dar treptat s-a transformat într-un fel de Clooney Disneyland. Numărul mare de turişti este bun pentru afaceri, dar evident este neplăcut pentru locuitori care sunt obişnuiţi cu mai multă linişte", a declarat George Clooney pentru revista britanică OK!.

Totuşi, actorul reuşeşte să scape de vânătorii de autografe cu ajutorul prietenilor săi, Brad Pitt şi Angelina Jolie.

"Oricând vreau, pot să creez o diversiune şi să-i invit pe Brad şi Angie cu cei 15 copii la mine. Atunci pot să mă strecor pe partea cealaltă a locului cu barca şi să fac ce vreau", a glumit Clooney.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament şi, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici