- Home
- Life-Inedit
- (30.08.2020, 23:48)
- Raisa Humeniuc
Pandemia reinventează restaurantele şi duce experienţa culinară în spaţii nonconformiste
- Ca să nu fie uitaţi de clienţi, patronii de restaurante organizeză evenimente culinare inedite în natură
- La Cluj, Roxana a avut parte de o cină savuroasă chiar în Parcul Etnografic din oraş alături de prietenii ei
- Ca să participi la un astfel de eveniment trebuie să îţi cumperi bilet online, care costă în jur de 250 de lei
Urmărește
882 afișări
Pandemia reinventează restaurantele şi duce experienţa culinară în spaţii nonconformiste
În vreme ce pandemia a falimentat sute de afaceri, unii patroni de restaurante găsesc soluţii să se reinventeze.
La Cluj zeci de oameni au luat cina în aer liber în Parcul Etnografic, după ce restaurantul lor preferat a ieşit din zona de confort.
Roxana şi-a cumpărat bilet online ca să poată să participe la evenimentul culinar unic, cu meniu de degustare cu pairing de vin.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Războiul din Ucraina, ziua 1073. Serviciile digitale ale Gazprom, perturbate de serviciile de informaţii militare ucrainene / Transporturile de petrol suspendate în portul rusesc Ust-Luga după un atac cu drone.
-
Israelul eliberează prizonieri palestinieni după o amânare a procesului
-
HOROSCOP vineri, 31 ianuarie. O vineri a aşteptărilor înşelate pentru aceste zodii. Vezi ce le dezamăgeşte
Toate preparatele au fost pregătite la faţa locului de mâinile pricepute a bucătarilor chefi.
Restaurantul nu este la primul eveniment de acest gen, iar săptămânal îşi propune să schimbe locaţia şi meniul ca tu să fii suprins.
“Având în vedere că a fost o perioadă destul de difcilă pentru tot ce înseamnă horeca, a trebuit să ne reinventăm. Astăzi avem un meniu de degustare de opt corsuri, e inspirat din bucătăria tradiţională, mă refer că folosim elemente cât mai basic şi cât mai la îndemâna tuturor, dar din simplitatea lor noi vrem să le ducem la un alt nivel la ceva extraordinar”, a explicat Iulian Neagu, managerul restaurantului din Cluj.
„Mi-a fost dor şi mă bucur că s-au gândit ei să deschidă aici o nouă poartă spre experienţele culinare. Foarte interesant. Nu m-am aşteptat ca produsele locale să fie puse în scenă într-o asemenea manieră”, a spus Dan Ciulea, unul dintre participanţii la eveniment.
Foto: Facebook/Samsara Foodhouse
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Cine este tânăra care a preluat conducerea afacerii de sute de milioane fondată de părinţi? Businessul include şi o reţea de 80 de magazine
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Noua iubită a lui Bellingham e un model strălucitor, cu un trecut amoros bogat. A fost în relație cu actorul Michael B. Jordan
PROSPORT.RO
Cum l-a despărțit Gianina, mama copilului, pe Pescobar de iubită. 'Îl manipulează!' + Pe ce cheltuie banii afaceristului
CANCAN.RO
Fericirea bate la ușă pentru aceste ZODII, de la 1 februarie 2025. Li se deschide calea spre succes
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe