- Home
- Life-Inedit
- (28.08.2014, 18:16)
- Adrian Robu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Partea necunoscută a unui avion: Unde se odihneşte echipajul - FOTO, VIDEO
Nu numai pasagerii simt nevoia să aţipească puţin în timpul zborurilor lungi. Echipajul avionului are şi el nevoie de puţin timp pentru odihnă, iar Daily Mail a dezvăluit cum arată locul special amenajat în aeronave pentru acest lucru.
Urmărește
24632 afișări
Partea necunoscută a unui avion: Unde se odihneşte echipajul (Imagine: Boeing)
Din cauză că locurile pentru pasageri - cele care aduc practic veniturile - au prioritate, sectoarele rezervate echipajului sunt de cele mai multe ori înghesuite în anumite zone ale avionului, potrivit dailymail.co.uk.
Aceste mici spaţii destinate personalului sunt foarte diferite. Unii angajaţi au parte de oferte chiar generoase din acest punct de vedere, având la dispoziţie pijamale şi mijloace pentru divertisment.
Spaţiile destinate relaxării personalului sunt ascunse în partea superioară a avionului sau organizate într-o cămăruţă amplasată în zona în care călătoresc pasagerii.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Uzurpatorul
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
La bordul unui avion Boeing 777, de exemplu, există o scară ascunsă care duce la camera personalului, amplasată în spatele avionului.
Membri echipajului trebuie să se strecoare printr-un tunel îngust la capătul căruia se află un spaţiu generos care poate găzdui opt persoane.
Aici găsim paturi dispuse de o parte şi de alta a unui culoar, fiecare din ele putând fi complet izolat cu ajutorul unei draperii.
Instrucţiunile afişate pe uşa care duce spre această zonă ascunsă, informează personalul că numărul maxim de ocupanţi este de opt persoane, iar spaţiul nu trebuie folosit în timpul decolării sau aterizării.
De asemenea, uşa trebuie să stea închisă şi să fie încuiată atunci când nu este folosită.
Uriaşul Boeing 787 dispune de un spaţiu generos desupra compartimentului pentru pasageri, aici putând fi găzduiţi până la cinci membri ai personalului.
Piloţii au compartimente separate pentru dormit.
Spaţiul destinat personalului într-un Airbus A350 a fost amplasat iniţial sub cabina piloţilor şi a spaţiului destinat pasagerilor, dar a fost mutat deasupra pentru a creşte capacitatea calei, în urma reproiectării avionului.
Citeşte şi:
Oraşul populat numai de femei: Burlacii sunt invitaţi de locuitoare în acel loc pentru a-şi găsi o soţie - FOTO
Citeşte şi:
Viaţa unui copil de miliardar: Cum trăieşte fiica de 19 ani a oligarhului rus Roman Abramovici - FOTO
Citeşte şi:
Cum arată observatorul Aurland, care oferă una dintre cele mai frumoase privelişti din lume - FOTO
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 11:00
-
astăzi, 10:48
Loviturile israeliene ucid 17 palestinieni în Gaza. Ordin de evacuare pentru un spital din nord