Paul McCartney şi Heather Mills îşi negociază divorţul la tribunal

Paul McCartney, fostul membru al legendarei trupe Beatles, şi soţia sa, Heather Mills, s-au întâlnit luni, la un tribunal din Londra, pentru a încerca, încă o dată, să regleze un divorţ care ar putea deveni cel mai scump din istoria britanică.

1 afișare
Imaginea articolului Paul McCartney şi Heather Mills îşi negociază divorţul la tribunal

Paul McCartney şi Heather Mills îşi negociază divorţul la tribunal

Sir Paul McCartney, în vârstă de 65 de ani, şi Heather Mills, în vârstă de 40 de ani, nu au reuşit să ajungă la un acord în octombrie 2007, în timpul precedentei audieri din cadrul procesului de divorţ, care a avut loc la Înalta Curte din Londra.

Fostul membru Beatles şi Heather Mills, care îşi negociază divorţul din mai 2007, au sosit la tribunal separat, luni dimineaţa. Audierile, prevăzute a dura cinci zile, se desfăşoară cu uşile închise.

Heather Mills a ales să se reprezinte singură, după un conflict cu avocatul său.

Partea din imensa avere a lui Sir Paul care va reveni fostei sale soţii a constituit subiectul principal al ediţiilor de luni ale tabloidelor britanice. Majoritatea publicaţiilor sunt de părere că lui Mills i s-au oferit 55 de milioane de lire sterline (74 de milioane de euro).

Mills ar primi suma de 20 de milioane de lire după divorţ şi o pensie anuală de 2,5 milioane de lire sterline până când fiica celor doi, Beatrice, în vârstă de 4 ani, va împlini 18 ani.

McCartney şi Mills s-au căsătorit în 2002, anunţându-şi separarea patru ani mai târziu. La sfârşitul lunii octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea, în presa britanică, a elementelor care fac parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor.

Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel încât Mills poate cere jumătate din averea personală a lui McCartney, estimată la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici