PERFORMANŢĂ UIMITOARE: O sportivă fără o mână, campioană mondială la "dans la bară". Ce mişcări poate realiza cu un singur braţ - VIDEO

O sportivă fără o mână a câştigat locul 1 în divizia sa la Campionatele Mondiale de Pole Dance (Dans la bară) din Hong Kong.

Urmărește
2535 afișări
Imaginea articolului PERFORMANŢĂ UIMITOARE: O sportivă fără o mână, campioană mondială la "dans la bară". Ce mişcări poate realiza cu un singur braţ - VIDEO

PERFORMANŢĂ UIMITOARE: O sportivă fără o mână, campioană mondială la "dans la bară". Ce mişcări poate realiza cu un singur braţ

Australianca Deborah Roach şi-a întrecut adversarele chiar dacă nu a putut să se ajute decât de un singur braţ pentru a efectua mişcările acrobatice, relatează Huffington Post.

Sportiva a povestit pentru The Telegraph că dansul a reprezentat un refugiu pentru ea, considerându-se diferită de ceilalţi. În 2006 a descoperit Pole Dance-ul şi a decis să urmeze acest sport.

"Am iubit întotdeauna dansul, dar în copilărie şi adolescenţă, având foarte puţină încredere în mine, consideram că sportul nu este pentru mine, nu pentru corpul meu diferit. Din fericire, ca adult, am învăţat să lupt cu presupunerile mele", a declarat Roach.

Sportiva australiană a lucrat până în anul 2009 în tehnologia informaţiei, renunţând la locul de muncă respectiv când a câştigat prima competiţie de Pole Dance.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici