- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (26.10.2014, 14:08)
- Dorina Călin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Peste 130.000 de euro, strânşi la concertul caritabil de ziua Regelui Mihai, de la Ateneul Român
Peste 130.000 de euro au fost strânşi din donaţii, sponsorizări şi vânzare de bilete la concertul caritabil care a avut loc, sâmbătă, la Ateneul Român din Bucureşti, pentru a susţine programul "Tinere Talente", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Fundaţiei Principesa Margareta a României.
Urmărește
235 afișări
Peste 130.000 de euro, strânşi la concertul caritabil de ziua Regelui Mihai, de la Ateneul Român (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)
Sâmbătă seară, Fundaţia Principesa Margareta a României a organizat la Ateneul Român din Bucureşti a şaptea ediţie a concertului în scopul strângerii de fonduri în beneficiul programului "Tinere Talente". Evenimentul a avut loc de ziua Regelui Mihai, iar fondurile strânse la ediţia din acest an a concertului vor sprijini programul naţional "Tinere Talente" - ediţia 2015.
Pentru alegerea câştigătorilor programului se va face o selecţie, în luna decembrie, tineri artişti talentaţi din toată ţara, elevi, studenţi la licee şi universităţi de arte putând să-şi depună candidatura. Prima condiţie este să fie cazuri sociale, iar, ulterior, un juriu de specialitate îi va alege pe cei mai buni, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Fundaţiei Principesa Margareta.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
-
Croaţia îşi alege duminică noul preşedinte. Ce şanse are „Trump al Croaţiei”
Anul acesta, au fost aleşi 32 de tineri care să beneficieze de programul "Tinere Talente".
Cei mai promiţători tineri artişti români din domeniul muzicii clasice şi al artelor plastice, aflaţi la început de carieră şi în imposibilitatea de a se dezvolta pe viitor din motive financiare, vor primi burse de studiu, mentorat şi oportunităţi de promovare. În ultimii ani, peste 170 de tineri artişti plastici şi muzicieni au reuşit performanţe extraordinare cu susţinerea fundaţiei.
Pianista Alexandra Dăriescu şi orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, au concertat pe scena Ateneului Român sâmbătă, de ziua Regelui Mihai I, pentru susţinerea programului "Tinere Talente".
Scopul înfiinţării orchestrei Fundaţiei Principesa Margareta a României este de a oferi posibilitatea tinerilor români să ia contact cu stilul de lucru şi repertoriul abordat la nivelul unei orchestre profesioniste şi de a interacţiona cu muzicieni consacraţi. De asemenea, iniţiativa are obiectivul de a-i promova pe cei mai talentaţi tineri muzicieni în faţa publicului român.
În debutul concertului regal, trei "Tinere Talente" - soprana Diana Alexe, mezzosoprana Cosmina Stancu şi tenorul George Vîrban - au urcat pe scena Ateneului Român pentru a interpreta arii din opere cunoscute precum "La Traviata", "Carmen" şi "Linda di Chamounix".
Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a fost înfiinţată în 1990 de principesa Margareta împreună cu tatăl său, Regele Mihai I al României. Prin programele dezvoltate, fundaţia urmăreşte să stimuleze voluntariatul şi să inspire spiritul comunitar, specificul proiectelor sale fiind dat de caracterul lor intergeneraţional.
Fundaţia Principesa Margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală, în studiul Envero Brand Trust Index.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe