Pete Doherty a scăpat de acuzaţiile de deţinere de droguri

Cântăreţul Pete Doherty, iubitul modelului român Irina Lăzăreanu, arestat luni dimineaţă pentru deţinere de droguri în timp ce se afla sub supraveghere judiciară, a scăpat de acuzaţii din cauza neglijenţei poliţiei, informează independent.co.uk.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Pete Doherty a scăpat de acuzaţiile de deţinere de droguri

Pete Doherty a scăpat de acuzaţiile de deţinere de droguri

Doherty risca pedeapsa cu închisoarea pentru că se află de mult timp în atenţia poliţiei.

Acuzaţiile la adresa sa au fost retrase, pentru că poliţia nu l-a adus pe cântăreţ în faţa curţii în decurs de 24 de ore de la arestarea sa. În Marea Britanie, orice persoană arestată pentru încălcarea condiţiilor de supraveghere judiciară, trebuie adusă în faţa curţii în decurs de 24 de ore, în caz contrar acuzaţiile fiind retrase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici