- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (10.11.2018, 06:00)
- Razvan Tupa
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
PREMIERE: Şapte filme noi primenesc peisajul cinematografic românesc la final de săptămână | VIDEO
Nu mai puţin de şapte pelicule nou-nouţe intră pe ecrane în al doilea weekend de noiembrie şi vin cu poveşti fantastice şi personaje care acoperă o plajă de genuri, care pornesc de la adolescenta română cu probleme până la căluţul care vrea să fie ren, neuitând nici de soldaţii de ambele sexe.
Urmărește
1230 afișări
PREMIERE: Şapte filme noi primenesc peisajul cinematografic românesc la final de săptămână
Şi adolescenta cu probleme în viaţă şi renii juniori ca şi soldaţii cu misiuni misterioase au treabă din plin pe marile ecrane ale acestui weekend pentru că vor concura între ei pentru a atrage publicul celor mai noi pelicule ce intră în cinematografele româneşti.
"Alice T." e filmul lui Radu Muntean. " În ultima vreme, mi se par mai interesante şi mai nuanţate, personajele feminine. Probabil pentru încă că le cunosc ceva mai puţin decât pe bărbaţi", spunea regizorul despre faptul că noua sa peliculă este primul său lungmetraj în care personajul principal este feminin. Rolul adolescentei Alice Tarpan i-a adus Andrei Guti premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de film de la Locarno. Din România, acest premiu l-au mai primit Rona Hartner (în 1997) şi Diana Dumbravă (care a împărţit trofeul în 2003 cu americanca Holly Hunter şi indianca Keirron Kher). Personajul său are aproape 17 ani şi problemele de la liceu ca şi cele legate de cine ar putea să fie tatăl unui copil pe care ar urma să îl aibă nu o ajută prea tare în faţa mamei ei adoptive.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Drama adolescentei se desfăşoară în acest ritm:
"Elliot: O poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer" e filmul de animaţie care anunţă sărbătorile de iarnă. Cât de greu poate să fie să fii ren în echipa lui Moş Crăciun? Destul de greu, dacă tu eşti un căluţ simpatic. Elliot e protagonistul. Hazel e prietena care îl încurajează. În felul ei.
Povestea este spusă în următorii paşi:
Sigur că nu e film de groază fără un pic de SF, "Overlord", pelicula produsă de J.J. Abrams, le combină pe amândouă într-o poveste cu paraşutişti americani care cad în mijlocul unui experiment. Inamicul e tocmai procesul de perfecţionare a soldaţilor. Şi monştrii au toate datele unei trupe de elită.
Acţiunea are următoarele date:
Dacă numele de Lisbeth Salander sună cunoscut e pentru că "Prizonieră în pânza de păianjen/ The Girl in the Spider's Web" este adaptarea romanului care a continuat trilogia "Millenium". Eroina îşi face numărul în combinaţii de spargeri de conturi şi luptă fizică, dar cea mai grea luptă e cea care o duce faţă în faţă cu propria poveste. În suedeză, prima variantă a poveştii se numea "That Which Does Not Kill Us" ("Ce nu ne omoară").
Cam despre următoarele lucruri este vorba în poveste:
"Vinovatul/ The Guilty", filmul lui Gustav Möller, e propunerea Danemarcei la Oscar 2019. Cum ajunge The New York Times să considere "una dintre marile revelaţii ale anului" un film care are loc într-un call center pentru apeluri de urgenţă doar vizionarea peliculei poate să îi lămurească pe curioşi. Un ofiţer de poliţie primeşte un apel de urgenţă de la o femeie care susţine că a fost răpită. Suspansul se construieşte doar din lucrurile spuse la telefon şi, oricât ar părea de greu de crezut, nu se uită foarte uşor.
Atmosfera poveştii daneze are acest ton:
"Rebelii din Hindostan/ Thugs of Hindostan" e un film de aventuri indian. Cel mai film realizat vreodată la Bollywood a costat 42 de milioane de dolari. Povestea are loc în 1795, când armata britanică se confruntă cu talentaţii bandiţi din Hidustan, rebelii.
Aventura indiana se desfăşoară pe aceste coordonate:
Filmul de animatie "Covorul zburător/ Up and Away" e pentru copii. Dar şi pentru toţi cei care sunt dornici să guste din fascinaţia legată de lumea sultanilor şi a poveştilor din "1001 de nopţi". Hodja e un băieţel şi treaba lui e să înveţe să conducă covorul zburător. Cam asta ai de făcut în poveşti atunci când eşti născut într-un sat din deşert.
Lecţiile de zbor şi de aventură decurg astfel:
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Destin TRAGIC: Supravieţuitor al atacului de la Las Vegas, ucis în atentatul din California
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe