Prima iubire a Nicoletei Luciu a fost neîmpărtăşită

Vedetele Acasă vor face mărturisiri despre prima lor dragoste, pe site-ul www.acasatv.ro, în următoarele 13 zile, cei interesaţi putând să afle detalii despre prima iubire a Nicoletei Luciu, care a fost una neîmpărtăşită, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
161 afișări
Imaginea articolului Prima iubire a Nicoletei Luciu a fost neîmpărtăşită

Prima iubire a Nicoletei Luciu a fost neîmpărtăşită

Peste 13 zile, pe 2 februarie, Acasă împlineşte 13 ani de când intră în casele telespectatorilor. Acesta este un bun prilej pentru vedete să îşi amintească cum a fost când s-au îndrăgostit prima oară, să îşi amintească de fluturaşii pe care i-au avut în stomac în perioada respectivă sau cum au reacţionat cei apropiaţi.

În fiecare zi, până pe 2 februarie, pe site-ul www.acasatv.ro, câte una dintre vedetele Acasă va răspunde la câteva întrebări legate de acest subiect, pentru că iubirea nu se demodează, ci se reinventează de fiecare dată, putând învăţa din experienţele altora.

Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Majda, Ioana Ginghină, Ioan Isaiu, Andreea Pătraşcu, Cabral, Ioana Maria Moldovan, Ana Maria Gheorghe, Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu, Aylin Cadâr, Alexandru Papadopol sunt actorii care vor face câteva mărturisiri amuzante şi emoţionante despre prima lor dragoste.

Nicoleta Luciu, de exemplu, a mărturisit că s-a îndrăgostit prima dată în clasa a IX-a, dar a fost vorba despre o iubire neîmpărtăşită. În schimb, Mădălina Drăghici a povestit pentru www.acasatv.ro câteva întâmplări amuzante legate de micile certuri din prima ei relaţie de mai lungă durată.

Cei interesaţi vor putea să afle mai multe amănunte interesante în perioada 21 ianuarie - 2 februarie, pe site-ul www.acasatv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici