Primele premiere cinematografice ale anului: Poveşti cu umor şi mister | VIDEO

Patru premiere cinematografice deschid anul pentru sălile din România cu poveşti care reiau personaje sau situaţii deja familiare pentru cinefili - Ralph -, până la Holocaustul transpus în decoruri şi uniforme care vin din zilele noastre.

Urmărește
460 afișări
Imaginea articolului Primele premiere cinematografice ale anului: Poveşti cu umor şi mister | VIDEO

Primele premiere cinematografice ale anului: Poveşti cu umor şi mister | VIDEO

Comedia "Holmes şi Watson/ Holmes & Watson", în regia lui Etan Cohen, nu a debutat prea bine în Statele Unite. În prima săptămână pe marile ecrane, încasările sale abia s-au ridicat la jumătate din bugetul producţiei. Regizorul este mai cunoscut în calitate de scenarist, de la "Idiocraţie/ Idiocracy" încoace. Celebrul cuplu din romanele lui Conan Doyle este interpretat de Will Ferrell şi John C. Reilly, care au mai jucat împreună în "Fraţi vitregi/ Step Brothers" (2008) şi în "Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby /Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby" (2006). Speranţa producătorilor este că filmul îşi va găsi într-un târziu spectatorii care să guste amestecul de umor american cu personaje englezeşti.

Seria de glume se vede cam aşa:

Animaţia "Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet" continuă aventurile personajului care provoacă necazuri în ciuda bunelor sale intenţii. În noua peliculă regizată de Rich Moore şi Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, şi Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluţii care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Aventurile distractive sunt desenate pe ritmurile următoare: 

Clint Eastwood revine cu un nou film, "Curierul traficanţilor/ The Mule". În film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de război, prins în timp ce transporta cocaină de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distribuţie mai fac parte Bradley Cooper şi Taissa Farmiga.

Noua melodie pentru o poveste cu Eastwood sună astfel:

Pentru "Tranzit/ Transit", regizorul Christian Petzold a transpus drama plasată în timpul invaziei naziste a Franţei din 1942 de Anna Seghers în zilele noastre şi efectul este năucitor. Un tânăr care trebuie să livreze o scrisoare la Paris descoperă că destinatarul s-a sinucis. Documentele lăsate în urmă de acesta ca şi manuscrisul unui roman neterminat îi dau ocazia eroului care încearcă să scape de Holocaust să îşi asume o nouă identitate. Numai că la Marsilia, o femeie începe să îl urmărească. Este soţia celui de la care eroul şi-a furat noua identitate.

Urmărirea continuă în termenii următori:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici