Proiect inedit în lumea criptomonedelor. Daniel Cioabă, autointitulat regele romilor, anunţă Gypsycoin

  • Daniel Cioabă, autointitulat regele romilor, anunţă dezvoltarea unui nou proiect de criptomonedă: Gypsycoin
  • Daniel Cioabă: „Acest proiect aduce un element în plus comunităţilor de romi de pretutindeni. Şi anume, prima monedă digitală universală a romilor. Imaginea şi designul proiectului combină elementele tradiţionale cu cele moderne"
Urmărește
5262 afișări
Imaginea articolului Proiect inedit în lumea criptomonedelor. Daniel Cioabă, autointitulat regele romilor, anunţă Gypsycoin

Proiect inedit în lumea criptomonedelor. Daniel Cioabă, autointitular regele romilor, anunţă Gypsycoin

Piaţa criptomonedelor atrage din ce în ce mai multe persoane, iar acest lucru deschide locul şi pentru iniţiative inedite. O astefel de iniţiativă este şi GYPSYCOIN. 

„Acest proiect aduce un element în plus comunităţilor de romi de pretutindeni. Şi anume, prima monedă digitală universală a romilor. Imaginea şi designul proiectului combină elementele tradiţionale cu cele moderne. Aşa a apărut simbolul GYPSYCOIN: roata ţigănească tradiţională în simbioză cu circuitele unei plăci electronice. Acest simbol a fost conceput în acest fel, menit să fie recunoscut cu uşurinţă”, mai precizează sursa citată.

Comunicatul integral al Congresului Mondial al Uniunii Internaţionale a Romilor:

Proiectul GYPSYCOIN este o premieră în iniţiativa coeziunii comunităţilor de romi la nivel global. Acest proiect reprezintă prima monedă universală a romilor de pretutindeni. GYPSYCOIN cuprinde şi o latură de dezvoltare socială. Aceasta vizează combaterea discriminării şi xenofobiei, cât şi dezvoltarea socială şi educaţională a romilor. Proiectul domnului Cioabă se angajează să sprijine minoritatea romă în demersurile acesteia spre integrarea socială, să consolideze identitatea etnică, să promoveze diversitatea culturală şi să crească gradul de educaţie şi implicare socială a minorităţii rome.

GYPSYCOIN reprezintă un nou proiect în cadrul universului de cryptomonede. Acest proiect este multilateral şi se implică în domenii diferite de dezvoltare. Proiectul abordează subiectul comunităţilor de romi. Acesta se concentrează pe dezvoltarea comunităţilor şi pe ajutorarea persoanelor de etnie romă aflate în dificultate. În acelaşi timp, scopul este de a consolida un spirit de coeziune digitală între comunităţile de romi, prin intermediul simbolului şi al comunităţii GYPSYCOIN. În acest sens, GYPSYCOIN are ataşat şi un element de identitate. Prin urmare, acesta este menit să fie asociat cu comunităţile de romi din întreaga lume.

Acest proiect aduce un element în plus comunităţilor de romi de pretutindeni. Şi anume, prima monedă digitală universală a romilor. Imaginea şi designul proiectului combină elementele tradiţionale cu cele moderne. Aşa a apărut simbolul GYPSYCOIN: roata ţigănească tradiţională în simbioză cu circuitele unei plăci electronice. Acest simbol a fost conceput în acest fel, menit să fie recunoscut cu uşurinţă.

Prin urmare, GYPSYCOIN este asociat unei cauze. Această cauză fiind dezvoltarea multilaterală a comunităţilor de romi. Din acest punct de vedere, aspectele cheie pe care se concentrează acest proiect sunt furnizarea de alimente şi obiecte de uz casnic familiilor nevoiaşe, educaţia sanitară, promovarea pargusului educaţiei şcolare, educaţia morală civică şi educaţia tehnologică.

În acest sens, GYPSYCOIN are mai multe întrebuinţări. Acestea sunt: finanţare acte de caritate; monedă de schimb pentru comunitate; finanţare de proiecte educaţionale; investiţii financiare pe termen lung şi plăţi. Caracterul comunitar al acestui token este redat de distribuţia de pe piaţă. Din acest punct de vedere, GYPSYCOIN se potriveşte cu dinamica actualei pieţe cripto. Aşadar, 90% din monede au fost arse (scoase din uz), rămânând 10% pentru a circula pe piaţă. Ţinând cont de latura tradiţionalistă a comunităţilor de romi, motto-ul GYPSYCOIN poate fi rezumat la respectarea tradiţiei prin promovarea inovaţiei. În general, proiectul este determinat să aibă un impact major asupra comunităţilor de romi din întreaga lume şi să simbolizeze unitatea.

GYPSYCOIN se bazează pe potenţialul ascuns al unităţii unei comunităţi distribuite pe tot globul. Prin urmare, GYPSYCOIN beneficiază de un mare potenţial de utilizatori la nivel global. În acelaşi timp, se ţine cont de faptul că comunităţile de romi sunt în strânsă legătură unele cu celelalte. Prin urmare, diseminarea acestui proiect se va realiza în mod organic.

Cuantificarea rezultatelor proiectului se va face sub formă de conţinut multimedia şi intelectual. În urma activităţilor şi acţiunilor întreprinse de GYPSYCOIN, rezultatele şi etapele evenimentelor vor fi afişate pe site. Alte subiecte acoperite de GYPSYCOIN sunt: sănătatea mediului înconjurător, iniţiativă cetăţenească, etică, educaţie pentru sănătate, sport, educaţie pentru nutriţie, abilităţi informatice şi tehnologie, literatură, muzică, cultură generală, conştientizarea problemelor actuale ale societăţii. Odată cu implementarea proiectelor, productivitatea şi rezultatele sunt atent măsurate, iar acestea sunt analizate şi se reflectă în mod constant asupra acestora, pentru a îmbunătăţii calitatea serviciilor oferite.

Acest proiect este unul deschis, iar moneda GYPSYCOIN va putea dispune de utilizări adiţionale, în funcţie de evoluţia şi parteneriatele proiectului. Totodată, acest proiect beneficiază de sprijinul International Romani Union.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici