Radu Vâlcan debutează în teatru, în spectacolul "Primăvara la Roma a Doamnei Stone" - FOTO

Radu Vâlcan, interpretul lui Tudor din serialul "Pariu cu viaţa", care revine pe 6 februarie la Pro TV, va debuta în teatru, în spectacolul "Primăvara la Roma a Doamnei Stone", în regia Lianei Ceterchi, la Teatrul Mic din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
326 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan debutează în teatru, în spectacolul "Primăvara la Roma a Doamnei Stone" - FOTO

Radu Vâlcan debutează în teatru, în spectacolul "Primăvara la Roma a Doamnei Stone"

"Este o experienţă pe care mi-am dorit-o, încă mă acomodez cu senzaţia pe care o ai pe scenă, este un mod de lucru diferit de cel din televiziune. Consider că e foarte important să înveţi tot timpul şi în toate domeniile", spune Radu Vâlcan.

Potrivit acestuia, premiera va avea loc în luna februarie.

"Este o onoare pentru mine să particip la repetiţii alături de actori cu experienţă, de la care am numai de învăţat: Dana Dembinski, Oana Albu, Mihaela Rădescu, Ştefan Lupu, Petrică Moraru etc. Personajul meu este unul dintre tinerii italieni ai Romei, ce se învârt în înalta societate, în căutare de faimă şi bani", spune Radu Vâlcan.

Radu este susţinut de iubita lui, Adela Popescu, care merge împreună cu el la repetiţii atunci când timpul îi permite. "Adela m-a susţinut încă de la început, de când am primit această propunere", spune acesta.

Totodată, Radu Vâlcan îşi împarte timpul între repetiţiile de la Teatru Mic şi filmările pentru sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa". "Este un ritm alert, dar m-am obişnuit. Fanii serialului vor fi surprinşi şi vor avea seri pline de adrenalină, cu siguranţă. Ce pot să dezvălui despre personajul meu, Tudor, este că i se complică puţin existenţa ca şi celorlalte personaje", adaugă Radu Vâlcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici