Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe YouTube

Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe platforma video YouTube pentru a arăta lumii adevărata faţă a lumii arabe, cu accent pe diversitate şi credinţele acesteia.

407 afișări
Imaginea articolului Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe YouTube

Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe YouTube

"Acum când este atât de uşor să comunicăm unii cu ceilalţi, noi rămânem prea izolaţi din cauza stereotipurilor. Fac apel la toată lumea să se informeze în legătură cu aceste clişee, ca să le putem combate mai bine", a declarat regina Rania, într-un comunicat.

Regina Iordaniei vrea să mobilizeze mai ales tinerii din toată lumea, în perspectiva Zilei Tineretului, care va fi celebrată pe 12 august şi care se desfăşoară sub auspiciile "cunoaşterii reciproce prin recunoaşterea diferenţelor şi respect".

"Eu doresc ca oamenii să cunoască adevărata lume arabă, să descopere locurile, chipurile şi tradiţiile care caracterizează această parte a lumii, care este şi a mea", a mai declarat Rania, unul dintre alianţii importanţi ai Statelor Unite în regiunea arabă.

Regina Rania declarat, într-un discurs susţinut în luna februarie, că musulmanii ar putea fi luaţi în serios de către Occident, dacă ar renunţa la extremism. "În lumea arabă sunt mulţi cei care se abandonează furiei pentru că sunt acuzaţi de violenţă. Trebuie, în schimb, să explicăm cine suntem, în ce credem. Autoritatea noastră morală depinde de buna noastră voinţă de a respinge practicile extremiste", a declarat regina, în cadrul unui forum pe teme economice susţinut la Jeddah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici