Robin Williams consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie

Robin Williams, protagonistul filmului "Cel mai minunat tată din lume", lansat în cinematografe vineri, şi părinte a trei copii, consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie şi că mai are mult de muncă în ceea ce priveşte viaţa sa personală.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Robin Williams consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie

Robin Williams consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt mândru de copiii mei, dar nu pot spune că întotdeauna lucrurile au venit de la sine. Este vorba, mai degrabă, de un proces, din care şi eu şi ei am făcut parte", a spus Williams.

"Nu pot spune că sunt cel mai minunat tată din lume, întotdeauna este loc de mai bine şi este ceva nou de învăţat, dar ştiu că-i iubesc", a spus protagonistul filmului "Cel mai minunat tată din lume", care a fost lansat vineri în cinematografe.

Robin Williams se află la cel de-al 51-lea proiect cinematografic şi are trei copii - Zachary, în vârstă de 26 de ani, fiul din prima căsătorie, care a absolvit Universitatea din New York, o fată, Zelda, de 20 de ani, actriţă în devenire, şi Cody, care anul acesta şi-a celebrat majoratul.

Actorul, care, în trecut, a urmat un tratament de dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de alcool, a spus că perioada dificilă pe care a parcurs-o îi este deseori reamintită de copiii săi, în momentele în care aceştia simt că le este dezaprobat comportamentul.

Actorul Robin Williams

"Mereu îmi aminteau de acei trei ani în care am avut probleme", a povestit actorul, care, după ce fiul său mai mare şi-a luat diploma în retorică, l-a invitat pe acesta să-şi deschidă "un atelier de reparaţii sintaxă".

În "Cel mai minunat tată din lume", regizat de Bobcat Goldthwait, Williams joacă rolul lui Lance, un profesor de poezie al cărui fiu adolescent este invitat la şcoala unde acesta predă. Fiul , Kyle, se dovedeşte a fi un tânăr rebel şi nepoliticos, dar, când acesta moare, tatăl său încearcă să-i reabiliteze postmortem imaginea, scriind un fals jurnal al copilului, care circulă prin şcoală şi ajunge să transforme dispreţul celorlalţi în idolatrie.

"Filmul satirizează modul în care îi rescriem, practic, pe cei pe care i-am pierdut în amintire", a spus Goldthwait, regizorul peliculei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici