Roger Moore a venit în România şi va filma pentru "Christmas at Castlebury Hall"

Roger Moore a venit în România, duminică seară, şi urmează să joace în lungmetrajul "Christmas at Castlebury Hall", care se filmează în această perioadă la Castelul Peleş, Palatul Ştirbei, Palatul Bragadiru şi Studiourile MediaPro, potrivit stirileprotv.ro.

Urmărește
874 afișări
Imaginea articolului Roger Moore a venit în România şi va filma pentru "Christmas at Castlebury Hall"

Roger Moore a venit în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic a ajuns în România duminică seară târziu, cu o cursă Londra - Bucureşti, informează stirileprotv.ro. El a venit în România împreună cu soţia sa, Kristina Tholstrup, care îl va însoţi pe toată durata filmărilor.

Roger Moore va filma în România timp de şase zile, pentru lungmetrajul "Christmas at Castlebury Hall", o comedie romantică în regia lui Michael Damian.

Filmul prezintă povestea unei tinere care petrece Crăciunul împreună cu familia, într-un castel din Europa, şi se îndrăgosteşte de un prinţ. Lungmetrajul, produs în România, ar urma să apară pe marile ecrane româneşti în iarna acestui an.

Potrivit informaţiilor disponibile în acest moment, din distribuţia filmului "Christmas at Castlebury Hall" mai fac parte Katie McGrath şi Sam Heughan.

Regizorul Michael Damian este cunoscut pentru rolul lui Danny Romalotti din serialul "Tânăr şi neliniştit". Cel mai recent film regizat de el este "Marley & Me: The Puppy Years", aflat în prezent în postproducţie.

Născut pe 14 octombrie 1927, în sudul Londrei, Sir Roger Moore şi-a început cariera artistică în teatru, la mijlocul anilor '40. În 1953, actorul a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a-şi încerca norocul. Rolul din celebrul serial "Ivanhoe" l-a făcut cunoscut în SUA, dar Moore a devenit vedetă internaţională în rolul detectivului Simon Templar, în "Sfântul" (1962 - 1969). După succesul serialului "Danny şi Brett - operaţiunea Monte Carlo" (1972 - 1973), unde a apărut alături de Tony Curtis, Moore a jucat în primul film "James Bond", "Pe cine nu laşi să moară", în 1973, ca succesor al lui Sean Connery. Moore a îmbrăcat pentru ultima dată smochingul lui James Bond în "Perspectiva unei crime" (1985) şi apoi s-a îndreptat spre activităţile umanitare, devenind ambasador al Fondului Naţiunilor Unite pentru copii (UNICEF), în 1991.

Roger Moore a primit, în octombrie 2008, o stea pe Walk of Fame, la Hollywood, cu doar trei zile înainte de a împlini 80 de ani. În acelaşi an, Roger Moore a publicat o autobiografie intitulată "My word is my Bond".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici